Istanbul sahibinden safkan sibirya kurdu Husky

Istanbul sahibinden safkan sibirya kurdu Husky

Marmara » İstanbul » Fatih
Görüşülür
Istanbul sahibinden safkan sibirya kurdu Husky
 
Istanbul sahibinden safkan sibirya kurdu Husky Istanbul sahibinden safkan sibirya kurdu Husky Istanbul sahibinden safkan sibirya kurdu Husky Istanbul sahibinden safkan sibirya kurdu Husky Istanbul sahibinden safkan sibirya kurdu Husky Istanbul sahibinden safkan sibirya kurdu Husky
100% orjinal safkan sibirya kurdu husky. 2 yasinda. kendi kopegim. apartmanda besliyorum. istediginiz zaman gelib gore bilirsinz. irkina ait tum ozellikleri tasiyor. zaten fotograftanda belli. cok iyi bakildi. hic bir seyi eksik degil. cok sagilikli. asi vs soz etmeme gerek yok. kisirlastirilmis erkek. bilindigi uzere husky'lerin egitimi zor hatta yok denebilecek kadar az. ancak terbiyeli bi oglan. tuvalet egitimi var. ve de kafasi estiginde bazi temel komutlari anlar. "al" "gel" "bekle" gibi temel egitimler. sabahlari birlikte kosmak icin ideal :)) Oyuncudur, bikmadan oynamak, kosmak ister. Ancak uysaldir. cok nadir havlar. uzun sure yalniz kaldiginda ular ama asiri rahatsizlik da vermez. Birazdan kendimden bahsetmek gerekirse. Istanbul universitesi ogrencisiyim. simdi de ise girdim. okulla is arasi kostururken ogluma iyi bakamiyorum. o yuzden ilan verdim. aslinda satmak gibi bi amacim yok o yuzden ucret koymadim. ne verilirse kabulumdur. yeter ki mutlu olsun. ogrenci ve bekar oldugum icin kesinlikle ogrenci ve bekara verilmeyecektir. Yalniz bahcesi varsa dusunulur. Amacim oglumun guzel bi ailenin can dostu, oglu olub mutlu yasamsidir. ona iyi bakacaginiza kendinize soz veriyorsaniz beni arayin. Istanbul disina kesinlikle verilmeyecektir. mesaj birakilirsa geri donus yaparim.
  • #3698436
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • süper 4 aylık dişi kangalımı satıyorum

    bizzat kendim gidip aldığım kangalımı satıyorum nedeni ise kangal üretecegim şua ...

  • Satılık dişi KANGAL köpek

    Dişi yavruma bakamıyorum safkan kangal bir buçuk aylık hatay merkez elden teslim ...

  • MİNYATÜR AVCI BEAGLE YAVRULARIMIZ

    Tüm köpek IRKLARINI güvenle temin edebmileceğiniz bir adres BÜNYEMİZDE BULUNAN T ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.