İNŞAAT yasağı yerlere uygun ahşap evlerde Şok fiyat

İNŞAAT yasağı yerlere uygun ahşap evlerde Şok fiyat

Ege » İzmir » Gaziemir
600₺
  • 600₺
    Ege » İzmir » Gaziemir
İNŞAAT yasağı yerlere uygun ahşap evlerde Şok fiyat
 
İNŞAAT yasağı yerlere uygun ahşap evlerde Şok fiyat İNŞAAT yasağı yerlere uygun ahşap evlerde Şok fiyat İNŞAAT yasağı yerlere uygun ahşap evlerde Şok fiyat İNŞAAT yasağı yerlere uygun ahşap evlerde Şok fiyat İNŞAAT yasağı yerlere uygun ahşap evlerde Şok fiyat İNŞAAT yasağı yerlere uygun ahşap evlerde Şok fiyat
Ahşap evlerde kullndığımız iskelet, karkas ağacı LADİN ÇAMIDIR. Dış çephede kullandığımız lambri ağacı ise, KARAÇAM DIR. Duvar kalınlığımız 10 cm dir. Dış duvar lambri arası 5 cm cam yünü sıcak soğuk izolasyonu uygulanır ve üzeri AHŞAP KAPLAMA YAPILIR. Zemin yerden 50 cm yüksek ahşap iskeledir, altta tomruk takoz ayak üzeri 10*10 Şase ızgara üzerinde 5 cm. kalınlığında kalas zemin döşemesi ve en son ev bitince üzerine ahşap lamine kaplama yapılır. Çatı 5 cm. kalınlığında paralel ızgara, üzeri ahşap tavan kaplaması, üzerine yatay 5 cm. ızgara, arasına çatı izolasyonu 5 cm lik ve en son çatı kaplaması kiremit görünümlü POLİMİT döşenir. POLİMİT en sağlıklı dayanıklı yanmayan ses yapmayan sıcak iletmeyen malzemedir. Asla çatılarımızda ondolin şınglee ve saç kullanmayız, çatı en önemli olaydır. Toplam çatı kalınlığı 17 cm. dir Ev dış cephe boyası ÜNLÜ BOYA AQUA PROTECT SU BAZLI 5 YIL FABRİKA GARANTİLİ EN KALİTELİ AHŞAP BOYASIDIR. Kesinlikle tinerli boya kullanmayız, bu boyanın içinde kurt haşere ilacı dış ortam sıcak ve nem rutubet küflenmeye karşı ilacı, ve en önemlisi dışarıdan ahşaba su temasını önlemek için dolgu malzemesi içindedir. her renk seçeneği vardır. Evlerimiz Arazi durumuna göre ister vinç yardımı ile ister demonte montaj ile arazinize kurulur, montaj bize aittir. Ev m2 büyüklüğüne göre ortalama 40 m2 ev 3 iş günü içinde teslim edilir. Wc. banyo yeri plastik lamri ile kaplanır, istenirse uygun ücret karşılığı su tesisatı musluklar, tuvalet taşı, fayans ve lavobo uygun fiyata yapılır. TÜRKİYE, NİN heryrine montaj yapılır. Ev içinde dilediğinz kadar oda bölmesi yapılır, dilediğinz kadar pencere yapılır, soba baca çıkış penceresi bırakılır. Ev imalatında galvaniz nervüllü tabanca çivisi kullanılır, montaj ve ev birleştirilmesinde galvaniz 10 cm. trapez vida ve ahşap vidası kullnılır. Ahşap evlerin yasağı yoktur, yerden yüksek iskele üzeri taşınabilir geçici yapıdır. SİT ALANI, SU HAVZASI, ORMAN İÇİ VE İMAR OLMAYAN her türlü tapusu size ait olan arsalara kurulur. AHŞAP ev en doğal olanıdır ve sağlıklıdır içinde sağlığa zaralı hammadde kullnılmaz, Ahşap nefes alır sağlıklıdır. Asgari 9 m2 azami 150 m2 olarak imalatımız vardır teneke konteynırlar gibi yazın sıcağını içeri iletmez, lütfen bu tarz yapılarla kıyaslamaynız ZEMİNDE SU BASMAN BETON DERDİ YOKTUR. (su basman betonu yasaktır izin alınmadan beton dökülemez) AHŞAP İSKELE KURUYORUZ EVİ ÜZERİNE MONTAJ EDİYORUZ. SABAH 7 AKŞAM 24 ARASI İRTİBAT NUMARAMIZDAN ARAYINIZ. LÜFTEN DİĞER İLANLARIMIZA BAKINIZ M2 FİYATIMIZ MONTAJ DAHİL 600 tl.
  • #3946474
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.