İLETİŞİM EMLAKTAN SATILIK DAİRELER

İLETİŞİM EMLAKTAN SATILIK DAİRELER

Marmara » İstanbul » Eyüp
180.000₺
  • 180.000₺
    Marmara » İstanbul » Eyüp
İLETİŞİM EMLAKTAN SATILIK DAİRELER
 
İLETİŞİM EMLAKTAN SATILIK DAİRELER İLETİŞİM EMLAKTAN SATILIK DAİRELER İLETİŞİM EMLAKTAN SATILIK DAİRELER İLETİŞİM EMLAKTAN SATILIK DAİRELER İLETİŞİM EMLAKTAN SATILIK DAİRELER İLETİŞİM EMLAKTAN SATILIK DAİRELER
İLETİŞİM İNŞAAT & EMLAK GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞINDAN. (YEŞİLPINAR MAHALLESİNDE CADDE ÜZERİ) Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olma İmkanı. Her Bütçeye Uygun Satılık Daireler. Dairemiz 2 Oda 1 Salon Mutfak, Banyo & Wc, Balkon 90m2 Cadde Üstü Önü Açık 2.Kat Daire. Dairemiz Sıfrıdır. Dış Cephe Mantolaması Mevcuttur. Ulaşım Olarak Çok Güzel Bir Konuma Sahiptir. Güzargah Olarak : Eyüp, Aksaray, Fatih, Vezneciler, Eminönü, Beşiktaş, Beyazıd, Şişli, Mecidiyeköy, Okmeydanı, Şişhane, Yenikapı, Otogar, İstoç, Edirnekapı Güzergahlarına Otobüs Ve Minibüslerimiz Mevcuttur. Dairemizin Çevresinde : Alışveriş Merkezi, Marketler, Semt Pazarları, İlköğretim ve Orta Öğretim Okullarına, Hastanelere, Kliniklere, Camilere Çok Yakın Konumdadır. Müşterilerimizin İhtiyaçları Doğrultusunda Uygun Ve Kaliteli Gayrimenkul'ü Bulup Bir An Önce Satışını Gerçekleştirir. Aynı Zamanda İletişim Gayrimenkul Konut Kredisi Takip Merkezi Olmakla Birlikte Tapu İşlemlerini Bizzat Kendimiz Takip Edip Siz Müşterilerimizin Sadece Tapu Devir Esnasında Tapu Dairesinde Olmanız Yeterlidir. Banka Ve Finansman Kuruluşlarıyla Yaptığımız Anlaşma Gereği En Düşük Faiz Oranında Kredi Kullandırıyoruz. Detaylı Bilgi İçin Lütfen Bizi Arayınız. İletişim Gayrimenkulden Şimdi Ev almanın Tam Zamanı Hayalleriniz Ertelemeyin. Not.: İletişim Gayrimenkulden Toprak'tan Krediye Uygun 1+1, 2+1 ve 3+1 Daire Satışlarımız Başlamıştır. Eğer Sizde Toprak'dan Daha Uygun Fiyatlarla Daire Sahibi Olmak İstiyorsanız O Halde Hemen Bizimle İrtibata Geçiniz.
  • #3634352
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.