Herkes Özel Ve Nadir Tür Tropheus Katato Beslesin Diye Hobiciler

Herkes Özel Ve Nadir Tür Tropheus Katato Beslesin Diye Hobiciler

Marmara » İstanbul » Güngören
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Güngören
Herkes Özel Ve Nadir Tür Tropheus Katato Beslesin Diye Hobiciler
 
Herkes Özel Ve Nadir Tür Tropheus Katato Beslesin Diye Hobiciler Herkes Özel Ve Nadir Tür Tropheus Katato Beslesin Diye Hobiciler Herkes Özel Ve Nadir Tür Tropheus Katato Beslesin Diye Hobiciler Herkes Özel Ve Nadir Tür Tropheus Katato Beslesin Diye Hobiciler Herkes Özel Ve Nadir Tür Tropheus Katato Beslesin Diye Hobiciler Herkes Özel Ve Nadir Tür Tropheus Katato Beslesin Diye Hobiciler
Satılan Canlı(lar): Tropheus Katato Adet Fiyatı: 11 Adet 3-4 cm lik: 25.00 TL / 20 + Diğer boylar : 20, 00 TL Toplu Alım Fiyatı: Toplu alımda elimden geleni yaparım. Adedi: 3-4 cm lik 11 yada 12 adetarası emin değilim 1, 5-2-3 cm likler. İli/Semti: İSTANBUL / GÜNGÖREN İrtibat Bilgileri:ercan_burhan@hotmail.com Nakli ye ile İlgili Ek Bilgiler: Hem görerek hemde kendiniz yakalayarak almanızı tavsiye ederim. Merhaba değerli hobici arkadaşlarım Nadir ve Özel bir tür beslemenin heyecanıyla başlamış olduğum bu yolda çok şükür bol bol yavrular nasip oldu. Artık bu yavruların bolluğu ve yakında yeni gelecek yavrular neticesinde alan iyice daralacağından bu özel ve nadir türü siz değerli hobici arkadaşlarımın paylaşıma sunuyorum. Balıklarım tamamen diyetlerine uygun beslenmişlerdir. Yavrular kesinlikle kusturma değildir. Tamamen Doğal ortamda dünyaya gelmişlerdir. Hiçbir şekilde egg tumbere gerek kalmamıştır. Siteden yada site dışından balıklarımı görenler ve satın alanlar mevcuttur. Kimsenin içerisinde kuşku olmasını istemem bu yüzden dolayı gelip kendi gözünüzle görüp almanız tavsiye ederim. (Video eklemeye çalıştım ancak 3 dk uzun olduğu için siteler yükleyemiyor nedense isteyene özelden yollayabilirim video görüntülerini)
  • #2554272
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.