Golden anne'nin 2 küçük kurt melezi yavrusu yuva arıyor!

Golden anne'nin 2 küçük kurt melezi yavrusu yuva arıyor!

Marmara » İstanbul » Sarıyer
Görüşülür
Golden anne'nin 2 küçük kurt melezi yavrusu yuva arıyor!
 
Golden anne'nin 2 küçük kurt melezi yavrusu yuva arıyor! Golden anne'nin 2 küçük kurt melezi yavrusu yuva arıyor! Golden anne'nin 2 küçük kurt melezi yavrusu yuva arıyor! Golden anne'nin 2 küçük kurt melezi yavrusu yuva arıyor! Golden anne'nin 2 küçük kurt melezi yavrusu yuva arıyor! Golden anne'nin 2 küçük kurt melezi yavrusu yuva arıyor!
Golden anne ve kurt babadan doğan melez yavruları ACİL DAİMİ yuva arıyorlar! Ist - Sarıyer! Anne golden yavrularıyla birlikte bir ağaca bağlanarak ormanlık bir alana terk edilmiş! Şimdi 2 yavru'ya - biri dişi biri erkek - yuva arıyoruz. Yavrular kötü koşullarda büyüdüğü için UYUZ olmuşlar. Tedavilerine başlandı ancak tam olarak toparlanmaları 1 ay kadar sürecek. Şu an yavruları sahiplenecek, tedavilerini devam ettirmeye hazır ve onlara ÖMÜR BOYU BAKMAYA SÖZ VEREBİLECEK merhametli kişiler aranıyor! (Anne sahiplendirilmiştir - 2 yavru da golden'den çok kurt babaya benzemektedir) Daha fazla bilgi için MAKUL SAATLERDE ARAYIN - Işık hn: 0533 764 0118 (ÇAĞRI VE SMSlere geri dönülmiyecektir) veya keldek@hotmail.com'den bilgi alabilirsiniz. SAHİPLENDİRME ÜCRETSİZDİR ANCAK SAHİPLENECEK KİŞİLERDEN YAVRULARA İYİ BAKACAKLARINA DAİR BİR TAAHHÜTNAME İMZALAMALARI İSTENECEKTİR.
  • #2221752
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Mersinde satılık pointer

    Mersinde satılık yetişkin erkek pointer karnesi mevcuttur aşıları günü gününe ya ...

  • Trabzonda satılık kurzahar

    köpek yavruları anne lında baba tomı secereli yavrular dır yavrular trabzonda ...

  • 1 yaşında full eğitimli alman kurdu dişi

    DOĞRU BİR ALMAN KURDU İÇİN UZUN SÖZE GEREK DUYMAYIZ TEK YANIT REFERANSLARIMIZ VE ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.