Fason Dokuma-Baskı-Boya-Apre (Subcontracting Weaving-Print-Paint-Finishing)

Fason Dokuma-Baskı-Boya-Apre (Subcontracting Weaving-Print-Paint-Finishing)

Bursa / Kestel / Barakfakih Mah.
Ücretsiz
  • Ücretsiz
    Bursa / Kestel / Barakfakih Mah.
  • Alışveriş / Giyim kuşam, Aksesuar

  • Fason Dokuma-Baskı-Boya-Apre (Subcontracting Weaving-Print-Paint-Finishing)
  • İlan no#3524310
  • İlan tarihi 11 Şubat 2024
 
Fason Dokuma-Baskı-Boya-Apre (Subcontracting Weaving-Print-Paint-Finishing) Fason Dokuma-Baskı-Boya-Apre (Subcontracting Weaving-Print-Paint-Finishing) Fason Dokuma-Baskı-Boya-Apre (Subcontracting Weaving-Print-Paint-Finishing) Fason Dokuma-Baskı-Boya-Apre (Subcontracting Weaving-Print-Paint-Finishing) Fason Dokuma-Baskı-Boya-Apre (Subcontracting Weaving-Print-Paint-Finishing) Fason Dokuma-Baskı-Boya-Apre (Subcontracting Weaving-Print-Paint-Finishing)
1988 yılından bu yana 19.000 metrekare kapalı alanda faaliyetlerini sürdürdüğümüz kumaş baskı ve boyama tesisimiz ile aylıkmt baskılı kumaş üretimi ve 20 ton'luk İplik Büküm kapasitesi ile faaliyet göstermekteyiz.

Gerek kendi bünyesindeki markalarına gerekse fason olarak, günümüz kumaş teknolojisini renk trendleri ile uyum içinde harmanlayarak bayan aksesuar giyimi (Fular, Eşarp, Şal, Pareo vs.), bayrak ve baskılı promosyon ürünleri alanında üretim yapmaktayız.

Polyester ile doğal elyaflardan dokunmuş kumaşlara baskı ve boyama işlemleri gerçekleştirmekteyiz. Firmamız bünyesinde üç farklı baskı tekniği uygulanmaktadır. Çok yüksek kalitede iş üreten masa baskı sistemi ile 90cm ve 160cm arasındaki genişliklere sahip kumaşlara, sınırsız renk ve sınırsız tekrar ile baskı uygulamaktayız. Diğer teknik olan otomatik flimdruck baskı sistemi ile 90cm ve 220cm genişliklere 12 renge kadar yüksek hızda ve yüksek metrajlı baskılar uygulayabilmekteyiz. Dijital baskı sistemi ile, tekstil sektöründeki modern süreçlerin getirdiği koşullar doğrultusunda, sonsuz renk, sonsuz tekrar ve mükemmel çözünürlükte baskı efektleri elde edilebilmektedir.

Projeleriniz ve siparişleriniz doğrultusunda, her türlü teknik destek (desen tasarımı, renk, varyant ve şablon kalıbı) firmamız tarafından sağlanmaktadır. Ayrıca, özel baskı efektleri (varak, yaldız, metal, glitter, rölyef, 3boyutlu baskılar, koku, su geçmezlik, photoprint , transparan etki ve neon baskılar, ) firmamız bünyesinde uygulanmaktadır.

HD GURUP olarak, müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda sadece endüstriyel alanda değil aynı zamanda sanatsal olarak da çok yüksek ürün kalitesi ve ürün standardı sunmaktayız. Sizin desenlerinizi günümüz kumaş teknolojisi ve renk trendleri ile uyum içinde harmanlayarak hayata geçiriyoruz.

Fason üretim ve detaylı bilgi için firmamızla iletişime geçiniz.

Since 1988, covered area of 19.000mt continuing activities with fabric printing and dyeing plant monthly production ofmt printed fabric and have been operating with a capacity of 20 tonnes twisting.

Of its own out-side brands as well as the need to outsource , modern fabric technology blending in harmony with the color trends women's accessories clothes ( Scarf, Scarves, Shawls, Pareos...etc.) the flag and production in the field of printed promotional products.

Fabrics woven from natural fibers with polyster, printing and dyeing operations 're realize. Three different printing technique is used in our company. Producing very high quality work table printing system with widhts of between 90cm and 160cm fabric, printing with unlimitedcolor and unlimited re-appyling. The other technique filmdruck printing system 90cm and 220cm widhts up to 12 colors prints applying high-speed high-feature. With digital print system in accordance with the conditions brought abour by modern processes in the textile industry, infinite color, endless repetition and excellent resolution printing effects can achieve.

In accordance with your orders and projects, support all kinds of ( pattern design, color, varient and template pattern) provided by our company. Also special printing effects ( leaf, gilding, metal, glitter, relief, 3-D printing, oder, water-proofing, photoprint, transparent effect and neon prints) implemented in our company.

As HD GROUP, according to the needs of our customers, not only in the industrial field at the same time as the artistic we provided very high product quality and product standart. Your designs, with modern fabric technology and color trends blending in harmony we're implementing.

Please contact with our company for detailed information and contract manufacturing.
  • #3524310
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Giyim kuşam, Aksesuar
  3. Bursa
  4. Kestel
  5. Barakfakih Mah.
  • UCUZ İŞ ÖNLÜĞÜ DR.ÖNLÜĞÜ ATÖLYE ÖNLÜĞÜ BEYAZÖNLÜK

    UCUZ İŞ ÖNLÜĞÜ DR.ÖNLÜĞÜ ATÖLYE ÖNLÜĞ KOTÖNLÜK GABARDİN ÖNLÜK SMESLEKLİSESİ ÖNLÜ ...

  • UCUZ İŞ ÖNLÜĞÜ ATÖLYE ÖNLÜĞÜ KOTÖNLÜK ALPAKA ÖNLÜK

    UCUZ İŞ ÖNLÜKLERİ ATÖLYE ÖNLÜĞÜ SAĞLIKÖNLÜĞÜ ALPAKAÖNLÜK KOTÖNLÜK MESLEK ÖNLÜKLE ...

  • KIŞLIK TİŞÖRT KOLUTİŞÖRT SWİTH İŞÇİ TİŞÖRTLERİ

    KIŞLIK TİŞÖRT KOLUTİŞÖRT SWİTH İŞÇİ TİŞÖRTLERİ LAKOS TİŞÖRT UCUZ İMALATDAN PENYE ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.