Elazığ Kebanda hyosung gt 25r

Elazığ Kebanda hyosung gt 25r

Doğu Anadolu » Elazığ » Keban
5.500₺
  • 5.500₺
    Doğu Anadolu » Elazığ » Keban
Elazığ Kebanda hyosung gt 25r
 
Elazığ Kebanda hyosung gt 25r Elazığ Kebanda hyosung gt 25r Elazığ Kebanda hyosung gt 25r Elazığ Kebanda hyosung gt 25r Elazığ Kebanda hyosung gt 25r Elazığ Kebanda hyosung gt 25r
mrb arkadaşlar! motorum 2008 model olmak üzere 20.000 km'de ufak bi kaza geçirdim ama ciddi bi hasar yok motorda şasesine hç bi şekilde zarar gelmediş sadece grenajlar da birkaç çizik ve ön tarafta bi kırık var zaten fotoğrafınıda koydum son halini eğer ciddi alıcısı varsa satacm şanzımanında hç bi sıkıntı yok süper binilmesi gereken bi motor istediğiniz her tamirciyede gösterebilirsiniz hakkında yorumlarını yapar motoruma her türlü güveniyorum tek masrafıTL ye grenaj yaptırmak grenajı yaptırdıktan sonra zaten kız gibi olur bn yaptırcktım ama araba alcm masraf yüzünden fiyatından da kırdım yoksa 6.250 tl lik motor kaçırmayın bnce ciddi alıcılar varsa beklyrum..
  • #3396894
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.