Dünya Şampiyonlarının Torunu Doberman Yavruları

Dünya Şampiyonlarının Torunu Doberman Yavruları

Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
Görüşülür
Dünya Şampiyonlarının Torunu Doberman Yavruları
 
Dünya Şampiyonlarının Torunu Doberman Yavruları Dünya Şampiyonlarının Torunu Doberman Yavruları Dünya Şampiyonlarının Torunu Doberman Yavruları Dünya Şampiyonlarının Torunu Doberman Yavruları Dünya Şampiyonlarının Torunu Doberman Yavruları
Pride of Turkey ''A'' batını eşleşmesi yavruları dünyaya gelmiştir. Yavrularım FCİ Secere, Pasaport, Mikrochip ile teslim edilecektir. Baba:Redford di Perlanera(IDC Sgr. Ch. Quickstep KOD& CH.Juanita di Perlanera) Anne:Ginetta di Caresi(IDC Sgr. Ch. Ale Alamos del Citone& Ch. İnes di Perlanera) retici: Kadir Böyüközer Pride of Turkey 0551 554 80 92 mailto:prideofturkey@outlook.com https://www.facebook.com/prideofturkeyd obermannkennel?fref=photo Not:Anne ve Baba yı IDC 2012 İtalya ya götürüp yarışmaya soktuk anne very promisng(çok umut vadediyor) baba ise dünya 4.sü oldu.Anne nin babası 2010 dünya şampiyonu babanın babası ise 2012 dünya şampiyonu yavruların seceresi çok iyi o yüzden çok iyi köpekler olmasını planlıyorum.
  • #3760826
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • 0 NUMARA DÜZ TÜY MALTA TERİER'LER ANTALYADAN

    KÖPEKLERİMİZ KESİNLİKLE EV ÜRETİMİ SAF KAN MALTA TERİER'DİR VE IRK GARANTİLİDİR ...

  • samsunda golden

    sahibinden dişi 6 aylık golden cinsi pazarlık yoktur takas yoktur ...

  • doberman bir erkek bir dişi

    bir erkek bir dişi doberman erkek eytımmlı kulakları ve kuyru kesık dının sadce ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.