Devren ızgara ve döner salonu 24 saat açık hazır müşteri

Devren ızgara ve döner salonu 24 saat açık hazır müşteri

İç Anadolu » Konya » Selçuklu
80.000₺
  • 80.000₺
    İç Anadolu » Konya » Selçuklu
Devren ızgara ve döner salonu 24 saat açık hazır müşteri
 
Devren ızgara ve döner salonu 24 saat açık hazır müşteri Devren ızgara ve döner salonu 24 saat açık hazır müşteri Devren ızgara ve döner salonu 24 saat açık hazır müşteri Devren ızgara ve döner salonu 24 saat açık hazır müşteri Devren ızgara ve döner salonu 24 saat açık hazır müşteri Devren ızgara ve döner salonu 24 saat açık hazır müşteri
2 adet scooter ( 150'lik sepetli ) seri paket motoru, 1 adet mobilet yakın mesafeler için paket motoru, 1 adet 4 vites kanuni marka sepetli uzak mesafe paket motoru, 1adet masa üstü bilgisayar, tantuni tezgahı, döner ocağı , 1 adet tost makinası, 1 adet hamburger ızrası ve ızgara kebap düzeni , 1 adet vitrin buzdolabı , 2 adet içecek dolabı , 13 adet masa , 45 adet sandalye, 50 kişilik çadır , 45 m2 dükkan , 100 m2 bahçe kullanılır vaziyette , sürekli artmakta olan ve belli bir müşteri potansiyeline sahip , günlük 1000 tl altına düşmeyen ve artmakta olan cirolu. Bölge de 24 saat açık olma özelliğine sahip tek restoran avantajı ile de tanınan bir mekandır. Not: Sezon içersinde yoğunluk nedeniyle, 4 motor ve şahsıma ait arabamla paket servisine anca yetişiyorum. Masa müşteriside yoğundur. Restorana ait internet sitesinden ve 3 cep telefonu 1 sabit telefon hattından sipariş alınmaktadır. Kendi bölgesinde başka restoran yoktur. Pazarlık payı vardır. Ayrıca araç ile takas ta olur.
  • #3129756
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.