Devren Satılık Prova Ve Kayıt Stüdyosu Sahibinden

Devren Satılık Prova Ve Kayıt Stüdyosu Sahibinden

Marmara » İstanbul » Taksim
15.000₺
  • 15.000₺
    Marmara » İstanbul » Taksim
Devren Satılık Prova Ve Kayıt Stüdyosu Sahibinden
 
Devren Satılık Prova Ve Kayıt Stüdyosu Sahibinden Devren Satılık Prova Ve Kayıt Stüdyosu Sahibinden Devren Satılık Prova Ve Kayıt Stüdyosu Sahibinden Devren Satılık Prova Ve Kayıt Stüdyosu Sahibinden Devren Satılık Prova Ve Kayıt Stüdyosu Sahibinden Devren Satılık Prova Ve Kayıt Stüdyosu Sahibinden
İstanbul Taksimde Bulunan Prova Ve Kayıt Stüdyosu ihtiyaç üzerine asıl değerinden çok daha uygun fiyata devren satılıktır. İlgilenenlerinnumaralı telefondan ulaşması rica olunur. Özellikler: 22 metrekare, 12000 btu klimalı profesyonel yalıtımlı (Yüzen oda) performans odası. Neutrik kablolama ile 16 kanal Multicore Bekleme salonu oturma grubu, ( İki tekli, bir çiftli koltuk, bir puf, bir adet çekyat) Buzdolabı, Fırınlı Ocak, Çay kazanı, Bulaşık Makinası, Yemek Masası ve sandalyeleri, Salon sehpası, Elektrikli Süpürge, Çeşitli mutfak gereçleri ve günlük kullanım için mobilyalar fiyata dahildir. İsteğe göre müzik ekipmanlarını da verebilirim ancak ekipmanlar için ayrıca görüşmek gerekiyor.
  • #1931268
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.