Devren Kiralık Zeytinburnu Kemer Su bayii

Devren Kiralık Zeytinburnu Kemer Su bayii

Marmara » İstanbul » Zeytinburnu
11.500₺
  • 11.500₺
    Marmara » İstanbul » Zeytinburnu
1/6
Devren Kiralık Zeytinburnu Kemer Su bayii
 
Devren Kiralık Zeytinburnu Kemer Su bayii Devren Kiralık Zeytinburnu Kemer Su bayii Devren Kiralık Zeytinburnu Kemer Su bayii Devren Kiralık Zeytinburnu Kemer Su bayii Devren Kiralık Zeytinburnu Kemer Su bayii Devren Kiralık Zeytinburnu Kemer Su bayii
Devren Kiralık Kemer Su bayii ve büfe Aylıkdamacana su,koli bardak su satışı, 130 tane aktif müşterimiz ve müşterilerimizde 10 adet sebilimiz mevcut. Kemer suyun damaca alış fiyatı dükkana 1, 5 TL, satış fiyatı 5 TL dir. Çobanpınar bardak suyun alış fiyatı 4 TL, satış fiyatı 5 TL dir. Çevredeki tüm internet kafe, kazak türkleri vakfı, emine inanç vakfı, kahve ve tekstilciler bardak suyu bizden alıyor. İçecek dolabımızdan günlük hareketli şekilde kola, meyve suyu, pet su satılıyor. Vitrinimizde nargile çeşitleri mevcuttur. Vitrinimizi ikinci el telefon işi yapmak içinde uygundur. İşyerimizin fiyatına dahil tüm bakımları ve muayanesi yeni yapılmış 125 lik mondial motor, 66 ekran led tv ve büyük içecek dolabı dahildir. İş yerimizin kirası 350 tl dir. işyerimizi zeytinburnunun en işlek caddelerinden merv caddesinin köşesindedir.
  • #3822184
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.