Çapa Makinası Römorku

Çapa Makinası Römorku

İç Anadolu » Ankara » Mamak
820₺
  • 820₺
    İç Anadolu » Ankara » Mamak
Çapa Makinası Römorku
 
Çapa Makinası Römorku Çapa Makinası Römorku Çapa Makinası Römorku Çapa Makinası Römorku Çapa Makinası Römorku Çapa Makinası Römorku
Özellikleri ; -İstihap : 200 kg -Aks Ebadı : Boru Mil Bağlı 100 X 125 X 25 220 cc -Şase : 20 X 30 X 1.2 Profil Kasalı 50 X 50 2, 5 mm Ok Mafsal Kancalı -Kupa : 1 mm Komple Büküm Sac Korkuluklu -Fren : Kampana - Karakutu Sistem Ayak Frenli Transmisyon Çekmeli -Tekerlek : 4 Bijonlu Standart Kampana , Girintili Jant , Hava Lastikli Dubleks Teker -Oturak : Ön 1 Kişi ( Kullanıcı ) Sünger Minderli Sac Oturak -Boya : Astar üzeri Bayrak Kırmızı Endüstriyel Boya ( Renk Seçenekleri Hakkında Daha Fazla Bilgi ve İstediğiniz Renk İçin info@netyeri.com a görüşlerinizi yazınız) -Ruhsat : Ruhsatsız Bahçe Maksatlı -Özel : İsteğe Bağlı Özel Model Üretimi -Gerekli Çapa Makinası: 5, 5 beygir üzeri ( 5, 5 beygir ve altı çapa makinanız varsa az yük yüklemeniz tavsiye edilir) Üretim Nasıl Yapılır ? Sipariş verdiğiniz römork derhal işleme alınır , stokta varsa en geç 2 iş günü içerisinde gönderilir yoksa üretimi yapılarak 7 iş günü içerisinde belirttiğiniz adrese faturasıyla birlikte gönderilir. Ayrıntılı Bilgi için www.netyeri.com adresini ziyaret ediniz.
  • #3383072
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.