ÇOK ÖZEL BRITISH SHORTHAIR YAVRULARIMIZ GELDİ.

ÇOK ÖZEL BRITISH SHORTHAIR YAVRULARIMIZ GELDİ.

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
ÇOK ÖZEL BRITISH SHORTHAIR YAVRULARIMIZ GELDİ.
 
ÇOK ÖZEL BRITISH SHORTHAIR YAVRULARIMIZ GELDİ. ÇOK ÖZEL BRITISH SHORTHAIR YAVRULARIMIZ GELDİ. ÇOK ÖZEL BRITISH SHORTHAIR YAVRULARIMIZ GELDİ. ÇOK ÖZEL BRITISH SHORTHAIR YAVRULARIMIZ GELDİ. ÇOK ÖZEL BRITISH SHORTHAIR YAVRULARIMIZ GELDİ. ÇOK ÖZEL BRITISH SHORTHAIR YAVRULARIMIZ GELDİ.
Bu ırkda kızıl, beyaz, mavi, siyah, krem, vizon, duman, tekir, lekeli ve çift renkler mevcuttur. British Shorthair tıpkı Persian Longhair gibi, Ä°ngiliz leylağı, çikolata, kızıl, klasik tekir ve beyaz da dahil olmak üzere her renk olabilir. Tekir desenleri genelde geniÅŸ ve belirgin çizgilerden oluÅŸur. Bacaklarda düzgün halkalar geniÅŸleyerek bedendeki desenlerle birleÅŸir. Kuyrukta da halkalar vardır. Cihangir pet grup Türkiye genelinde toptan ve parakende 30 yıldır hizmet vermektedir. Tüm canlılarımız türlerinin en iyisini ve saÄŸlıklılarını sizlere sunmaktan gurur duyarız. CÄ°HANGÄ°R PET GRUP OLARAK HÄ°ZMETLERÄ°MÄ°Z PET KUAFÖR-PANSÄ°YON-VETERÄ°NERLÄ°K-EĞİTÄ °M Hizmetlerimizle de yanınızdayız. ALACAÄžINIZ TÃœM CANLILARIMIZI TÃœRKÄ°YE'NÄ°N HER YERÄ°NE AYNI GÃœN TESLÄ°MAT GARANTÄ°SÄ° VERMETEYÄ°Z. FACEBOOK SAYFAMIZA BAKMADAN KARAR VERMEYÄ°N www.facebook.com/cihangirpetgr up Ä°RTÄ°BAT TELEFONLARIMIZ GSM : 0532 732 24 16 MAÄžAZA: 0274 333 04 24 CÄ°HANGÄ°R PET GRUP SEVÄ°MLÄ° DOSTLARINIZLA KEYÄ°FLÄ° ALIÅžVERÄ°ÅžLER DÄ°LER.
  • #3955922
  • Åžikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • PaylaÅŸ
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • SATILIK SCOTTISH FOLD YAVRU KEDÄ°

    Bu harika kediler büyüme çağında perdelerinize veya koltuklarınıza zarar vermezl ...

  • ankarada yeni doÄŸan yavru kediler

    1-2 haftaya doğan kedi yavrularımıza 1 ay içinde yuva bulmak istiyoruz. Ücret t ...

  • Ä°stanbulda çiftleÅŸtirmek için diÅŸi iran kedisi aranıyor çok acilll

    Dişi iran kedisi aranıyor çok acil çiftleştirmek istiyoruz yer beylikdüzü istanb ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

PaylaÅŸ
Åžikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.