Bulgaristan - Nova Zagora şehri- Radnevo' da Tam Teçhizatlı Satılık Çiftlik

Bulgaristan - Nova Zagora şehri- Radnevo' da Tam Teçhizatlı Satılık Çiftlik

Yurtdışı
850.000€
  • 850.000€
    Yurtdışı
Bulgaristan - Nova Zagora şehri- Radnevo' da Tam Teçhizatlı Satılık Çiftlik
 
Bulgaristan - Nova Zagora şehri- Radnevo' da Tam Teçhizatlı Satılık Çiftlik Bulgaristan - Nova Zagora şehri- Radnevo' da Tam Teçhizatlı Satılık Çiftlik Bulgaristan - Nova Zagora şehri- Radnevo' da Tam Teçhizatlı Satılık Çiftlik Bulgaristan - Nova Zagora şehri- Radnevo' da Tam Teçhizatlı Satılık Çiftlik Bulgaristan - Nova Zagora şehri- Radnevo' da Tam Teçhizatlı Satılık Çiftlik Bulgaristan - Nova Zagora şehri- Radnevo' da Tam Teçhizatlı Satılık Çiftlik
150 adet süt veren inek ve yıllık 900 ton süt üretim kapasitesi, 1. Sınıf üretim lisansıyla Bulgaristan' ın Nova Zagora kentinde - Radnevo mevkiindeki çiftlik satılıktır. Çiftlikte ayrıca 2 yetişkin at, 65 adet dişi, 25 adet de erkek buzağı bulunmaktadır. Tüm araç ve gereçleriyle birlikte sağım tesisi, sütü pastörize etmek ve işlemek için tüm ekipman ve odalar, işçilerin konaklamaları için yaşam alanı, sütleri depolamak için de tanklar v.b gibi birçok ekipman mevcuttur. Ofis, internet, inekleri beslemek için yem karıştırıcı, çok amaçlı yük taşıyıcı (bobcat), 4x4 araziyi işleyebilen tam teçhizatlı traktörün yanı sıra, 90.000 m2 si işlenmiş ve çitle çevrilmiş toplam 180.000 m2 yonca ( inekler için) ve mısır yetiştirmeye elverişli alan da bulunmaktadır. Ciddi düşünen müşteriler için 850.000 EURO' nun gerçekten iyi bir rakam olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca çifliğimiz şu anda Avrupa Birliği' nden fon alma aşamasındadır. Ayrıntılı bilgi içinİngilizce ve Yunanca konuşabilirsiniz. Çevirmenlik veya ön görüşme içinnumaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz.
  • #3489769
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.