BEYLİKDÜZÜ BAŞKA KEDİLERDEN KORKARKEN İKİ KEDİYLE AYNI ODADA KALIYOR ACİİLL

BEYLİKDÜZÜ BAŞKA KEDİLERDEN KORKARKEN İKİ KEDİYLE AYNI ODADA KALIYOR ACİİLL

Marmara » İstanbul » Büyükçekmece
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Büyükçekmece
1/3
BEYLİKDÜZÜ BAŞKA KEDİLERDEN KORKARKEN İKİ KEDİYLE AYNI ODADA KALIYOR ACİİLL
 
BEYLİKDÜZÜ BAŞKA KEDİLERDEN KORKARKEN İKİ KEDİYLE AYNI ODADA KALIYOR ACİİLL BEYLİKDÜZÜ BAŞKA KEDİLERDEN KORKARKEN İKİ KEDİYLE AYNI ODADA KALIYOR ACİİLL BEYLİKDÜZÜ BAŞKA KEDİLERDEN KORKARKEN İKİ KEDİYLE AYNI ODADA KALIYOR ACİİLL
Onun defalarca ilanı açıldı. 1 aydır. Ne şanssız kediymis. Çok da urkek bir kedi. Kliniklerden pansiyonlara geçici yuvalara oradan oraya savrulup durdu. Başka kedilerden korktuğu için girdiği delikten cikamazken şimdi 2 yavru kediyle bir odada geleceğin ona daha ne çileler cektirecegini düşünüyor. Yavrulardan dayak yiyor. Stresten tuyleri dökülüyor. 1yaşında terk edilmiş güzeller güzeli sürme gozlu pamuk tüylü akıl küpü smokin bir ev kedisi. Eşyalara zarar vermez. Isırmaz tırmalamaz. Evde varlığı yokluğu belirsizdir. Başlarda urkek davranır sonra kendini sevdirmek için size adeta yalvarir. Aşıları yapıldı karnesi mevcut kum kullanıyor mama yiyor. Ben dolu olduğum için alamıyorum şuan. Bir kediyle anlasir sadece kalabalığı sevmiyor. ÖMÜRLÜK YUVASINI ARIYOR ! İstanbul içi 25 yaş üzeri kedi bakımında bilinçli aileye sahiplendirilecektir.
  • #4195187
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.