BETPOM ŞİRKETLER GRUBU SERVİSLİKLER VERİYOR.

BETPOM ŞİRKETLER GRUBU SERVİSLİKLER VERİYOR.

Marmara » İstanbul » Şişli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Şişli
BETPOM ŞİRKETLER GRUBU SERVİSLİKLER VERİYOR.
 
BETPOM ŞİRKETLER GRUBU SERVİSLİKLER VERİYOR. BETPOM ŞİRKETLER GRUBU SERVİSLİKLER VERİYOR. BETPOM ŞİRKETLER GRUBU SERVİSLİKLER VERİYOR. BETPOM ŞİRKETLER GRUBU SERVİSLİKLER VERİYOR. BETPOM ŞİRKETLER GRUBU SERVİSLİKLER VERİYOR. BETPOM ŞİRKETLER GRUBU SERVİSLİKLER VERİYOR.
2009 yılından beridir faaliyet gösteren şirketimiz 2.000 m2 İstanbul Tuzla Merkez Servis , 15.000 m2 Duzce ve 35.000 m2 İzmir Fabrikalarımızla Beton Santrali, Transmikser, Basınçlı Tank, Reaktör, Çelik Konstriksiyon, Endustriyel Tesis, Araçustu Ekipman ve Branda Sistemleri, Silo Sistemleri, Paslanmaz Ekipman, Personel Kaldırma ve Taşıyıcı Sistemleri, Dorse imalatları yanı sıra Kulçe Altın İthalat ve İhracaatı, KLEIN BETON POMPALARI ve NIULI İSTİF MAKİNALARI TAIAN LIOU ESKAVATÖR LODER İŞ MAKİNALARI Turkiye Distributörlukleri ile Turk Sanayisine hizmet vermektedir. Betpom Makine olarak yakında Bilecik 75.000 m2 kendi fabrikamızda BEYLİFT markasıyla Yerli Forklift imalatına başlama kararı da almış ve sizlerle tum dunya ile buluşturmayı hedeflemiş bulunmaktayız. Betpom Makine olarak tum iş kollarımızda Satış ve Satış Sonrası 'Muşteri Memnuniyetine' çok buyuk önem verdigimizden kendi bunyemizde Satış ve Satış Sonrası - Teknik Hizmetler departmanları altında geniş uzman personel kadromuz oluşturulmuştur. Bu hizmetlerimizi tum Turkiye sathına yaymak amacıyla YETKİLİ SERVİSLİKLER verecektir. İlgilenenlerin başvurularıveya info@betpom.com uzerinden kabul edilecektir.
  • #4023691
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.