Ankaradaki firmamıza personeller alınacaktır.

Ankaradaki firmamıza personeller alınacaktır.

Ankara / Çankaya / Kızılay Mah.
 
Ankara'da yeni kurulan firmamızın bünyesinde çalıştırılmak üzere aşağıdaki pozisyonlara personel alınacaktır.

1- Tüm dünya dillerinde çevirmen alınacaktır. Referans istenmektedir. İşimiz freelancer olup, sayfa başı ödeme yapılacaktır.

2- Bilgisayar teknik servis personeli;

Hem masaüstü, hemde dizüstü bilgisayar konusunda teknolojiyi yakından takip eden, askerlikle ilişkisi olmayan, donanım konusunda teknik iş tecrübesi olan bay eleman alınacaktır.

3- Fotokopi çekim elemanı;

fotokopi makinalarını iyi tanıyan, daha evvel fotokopi çekim merkezinde çalışmış yada fotokopi makinalarından anlayan, toner dolumu, arıza tesbiti konularında deneyimli eleman alınacaktır.

4- Web master ve grafiker;

Freelancer olarak çalışacak, firmamızın işlerini evinden home ofis olarak yapabilecek, bay yada bayan,

grafiker ve web yazılım uzmanları alınacaktır. Php, mysql, javascript , ajax konularına hakim, her türlü script yazabilecek personel alınacaktır.

Grafiker olarak çalışacak kişi için ise;

Referanslı olmak, corel draw , photoshop, quarkexpress ve freehand uygulamalarında deneyim sahibi, daha evvel reklam ajansı tecrübesi olan bay yada bayan personel alınacaktır.

NOT: Tüm ilanlar için aşağıdaki şartlara uygun olmak gerekmektedir. Bütün pozisyonlar için deneyim ve referanslı olmak gerekmektedir.

- Çevirmenlik, web yazılım ve grafikerlik işi, home ofis ve freelancer şeklindedir. Bu yüzden işe talip olan kişilerin istedikleri ücreti belirtmeleri gerekmektedir. Çevirmenlik işi sayfa başı şeklinde ödeme yapılacaktır. Simültane tarzı konuşma çevirilerinde ise saat aşı ödeme yapılacaktır. Bu yüzden istenilen ücreti ve referanslarınızı belirtmeniz istenmektedir.

- Bilgisayar teknik servis hizmeti için, deneyim ve referans istenmektedir. İlk başlangıçta bakılan bilgisayar başına ödeme yapılacaktır.Deneyimli kişilerin firmamıza müracat etmeleri gerekmektedir.
  • #4186026
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Eleman, iş
  2. Eleman arıyorum
  3. Part Time, Ek İş Fırsatları
  4. Ankara
  5. Çankaya
  6. Kızılay Mah.
  • ACİL VASIFLI VASIFSIZ BAY BAYAN PERSONELLER ARANIYOR

    IRMAK DENİZCİLİK YURTİÇİ ULUSLAR ARASI ÇALIŞAN:YÜK GEMİSİ YOLCU TANKER RORO VE Ö ...

  • bulaşıkçı otel ve sosyal tesislerde

    OTEL VE SOSYAL TESİSLERDE DAİMİ ÇALIŞACAK 18-45 YAŞ ARASI BULAŞIKÇILAR ALINACAKT ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.