Ankarada sahibinden ön eğitimli safkan Rottweiller MAŞALLAH DİYELİM :)

Ankarada sahibinden ön eğitimli safkan Rottweiller MAŞALLAH DİYELİM :)

İç Anadolu » Ankara » Kalaba
750₺
Ankarada sahibinden ön eğitimli safkan Rottweiller MAŞALLAH DİYELİM :)
 
Ankarada sahibinden ön eğitimli safkan Rottweiller MAŞALLAH DİYELİM :) Ankarada sahibinden ön eğitimli safkan Rottweiller MAŞALLAH DİYELİM :) Ankarada sahibinden ön eğitimli safkan Rottweiller MAŞALLAH DİYELİM :) Ankarada sahibinden ön eğitimli safkan Rottweiller MAŞALLAH DİYELİM :) Ankarada sahibinden ön eğitimli safkan Rottweiller MAŞALLAH DİYELİM :) Ankarada sahibinden ön eğitimli safkan Rottweiller MAŞALLAH DİYELİM :)
Köpeğimi 1.5 aylıkken satın aldım. apartman dairesinde sorun olduğu için vermek istiyorum. Bütün aşıları yapılmış karnesinde görülebilir. şuanda 7.5 aylık. Kardeşleri Emsallerinin içinde en iri ve idda ediyorum en akıllı olanı. 35 kilo civarında erkek , otur gel git bekle yat ve tuvalet eğitimini almış durumda. bakamayacak ve hayvanı başka bir ele teslim edecek olanlar lütfen aramasınlar. rot bir hastalıktır. Ve ayrılması hakikaten çok zor. ***************************NOT********* ******************** Arkadaslar üzerine basarak tekrar yazmak istiyorum. Paşa 'yı dairede besleyecek olana sen dairede bakamıyosun belki alan bakar şeklinde düşünen arkadaşlara müstakil yeri olmayana vermeyeceğim. ücret konusunda ben bu hayvanı 500 euroya aldım. maması aşıları kuyruk kesimi tası tarağı tabağı vitamini minerali oyuncakları tasmaları bisküvisi çikolatası en önemliside bu zamana kadar verilen emek çaba sevgi ... buraya yazamadığım bir çok şey... emin olun bana 4 milyara maloldu desem belki az söylerim. eğer isterseniz 400 500 lira civarında bir ücret karsılığında başka yerden yavru da alabilirsiniz. ama bu saydıklarımı sizde yapmak zorundasınız. pazarlıklara kapalıyım ben bu köpeği para için vermiyorum. taktir edersiniz ki para verilip alınan bir eşyanın yada hayvanın değeri kıymeti bilinir. alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Uğur getirsin inşallah. gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederim. msn eklemiyorum mesajlara cepten gelen mesajlara cevap yazmıyorum.
  • #1709918
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • ağrılı satılık cember

    ağrıda satılık dev kangal unutmayınki bunlar hakiki kangal resimde gördüğünüz ka ...

  • İst/ 9-10 aylık dişi brittany spaniel

    9-10 aylık, dişi, oyuncu ve uyumlu bir köpek. Kedilerle, diğer köpeklerle iyi an ...

  • ANNE-BABA İSVİÇRE SECERELİ PAPİLLONLAR

    Anne-baba İsviçre secereli dörtdörtlük, evde/bahçede büyüyen, sosyalleşmiş Papil ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.