AŞILI CEVİZ FİDANI ADRESE TESLİM KAPIDA ÖDEME KOLAYLIĞI

AŞILI CEVİZ FİDANI ADRESE TESLİM KAPIDA ÖDEME KOLAYLIĞI

Marmara » Balıkesir » Bandırma
10₺
  • 10₺
    Marmara » Balıkesir » Bandırma
AŞILI CEVİZ FİDANI ADRESE TESLİM KAPIDA ÖDEME KOLAYLIĞI
 
AŞILI CEVİZ FİDANI ADRESE TESLİM KAPIDA ÖDEME KOLAYLIĞI AŞILI CEVİZ FİDANI ADRESE TESLİM KAPIDA ÖDEME KOLAYLIĞI AŞILI CEVİZ FİDANI ADRESE TESLİM KAPIDA ÖDEME KOLAYLIĞI AŞILI CEVİZ FİDANI ADRESE TESLİM KAPIDA ÖDEME KOLAYLIĞI AŞILI CEVİZ FİDANI ADRESE TESLİM KAPIDA ÖDEME KOLAYLIĞI AŞILI CEVİZ FİDANI ADRESE TESLİM KAPIDA ÖDEME KOLAYLIĞI
aşılı ceviz fidanı üreticisiyiz elimiz de yerli ve yabancı cins ceviz fidanı bulunmaktadır yabancı cinslerimiz: CHANDLER amerikan cinsi çeşidimizdir salkım meyve verimine sahiptir en önemli özelliği baharda geç açtığı için soğuk iklim koşullarından etkilenmemesidir FRNGUETTE cins ceviz fidanımızla dozlanmaktadır. yerli cinslerimiz: BİLECİK cinsi ceviz fidanımız iri ve ikili üçlü salkım meyve yapısına sahiptir ŞEBİN dozlayıcısı ŞEBİN dir FİDANLARIMIZI ANLAŞMALI KARGOLARLA VE KENDİ ARAÇLARIMIZLA ADRESE TESLİM GETİRİYORUZ. FİDANLARIMIZIN TAMAMI TARIM BAKANLIĞINDAN SERTİFİKALIDIR.
  • #3653607
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.