ANTARES SANAT MERKEZİ

ANTARES SANAT MERKEZİ

İç Anadolu » Ankara » Etlik
Görüşülür
ANTARES SANAT MERKEZİ
 
ANTARES SANAT MERKEZİ ANTARES SANAT MERKEZİ ANTARES SANAT MERKEZİ ANTARES SANAT MERKEZİ ANTARES SANAT MERKEZİ ANTARES SANAT MERKEZİ
Antares Sanat Merkezi Antares Alışveriş Merkezi içinde kurulan, Antares Sanat Merkezi (ASM), 250 koltuk kapasiteli tiyatro salonu, bir kukla ve karagöz atölyesi ve 5 adet eğitim salonuyla farklı sanat dallarının eğitimini vermektedir. Bu sanat dalları ve eğitimler; Çocuk Balesi, Tiyatro, Konservatuarlara Hazırlık Kursu, Şan, Çocuk Drama, Plates, Gitar, Ney, Keman, Piano, Yan Flüt, Halkoyunları, Latin Dansı, Hip Hop, Kukladır. Her hafta düzenli olarak çocuk oyunlarının sahnelendiği ASM, geçen sezon aralık ayında açılmasına rağmen kendi prodüksiyonlarıyla 95 kez izleyici karşısına çıkmış 7460 izleyicisiyle buluşmuştur. Bu sezon Ekim ayının başlarında perdelerini açıp, Haziran ayında perdelerini kapatmayı planlıyor. 9 aylık sürede tahmini olarak 180 kez izleyici karşısına çıkıp 17000 izleyicisiyle buluşmayı hedeflemektedir. ASM hedeflerine ilerlerken sanatın geniş kitlelere ulaşmasını da istemektedir. Sanatın geniş kitlelere ulaştırılması, yaygınlaştırılması ve hayatın değişmez yapıtaşlarından biri haline getirilmesi amacıyla sponsor desteğine ihtiyaç duymaktayız.
  • #2330605
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Özel ders
  2. Sanat dersleri
  • Kayseri İMGE SANAT (Resim Kursu) GÜZEL SANATLARA HAZIRLIK KURSU

    Kayseri İMGE SANAT (Resim Kursu) GÜZEL SANATLARA HAZIRLIK KURSU Güzel Sanatlar, ...

  • RESİM - SERAMİK KURSU ANKARA

    Çocuklar ve erişkinler için resim ve seramik kurs kayıtlarımız başlamıştır... Tu ...

  • Hobi Kursu Arayanlar

    Sevgili Arkadaşlar, Anadolu Güzel Sanatlar Merkezi Resim Kursu olarak 1989 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.