ADANADA ENİĞİNE GÖRE ÇOK UYGUN FİYATA TÜRK ASLANLARI KANGALLAR SATILIKTIR.

ADANADA ENİĞİNE GÖRE ÇOK UYGUN FİYATA TÜRK ASLANLARI KANGALLAR SATILIKTIR.

Akdeniz » Adana » Seyhan
500₺
ADANADA ENİĞİNE GÖRE ÇOK UYGUN FİYATA TÜRK ASLANLARI KANGALLAR SATILIKTIR.
 
ADANADA ENİĞİNE GÖRE ÇOK UYGUN FİYATA TÜRK ASLANLARI KANGALLAR SATILIKTIR. ADANADA ENİĞİNE GÖRE ÇOK UYGUN FİYATA TÜRK ASLANLARI KANGALLAR SATILIKTIR. ADANADA ENİĞİNE GÖRE ÇOK UYGUN FİYATA TÜRK ASLANLARI KANGALLAR SATILIKTIR. ADANADA ENİĞİNE GÖRE ÇOK UYGUN FİYATA TÜRK ASLANLARI KANGALLAR SATILIKTIR. ADANADA ENİĞİNE GÖRE ÇOK UYGUN FİYATA TÜRK ASLANLARI KANGALLAR SATILIKTIR.
ben aslen kangala baya yakın olar yani snır olan kayserii pınarbaşıdanım her yaz orada 3 ay kalırım ama adanada oturuyorum bizim burada sürümüz va kendi itlerimiz eniklerimizi normalde vermeyiz ama bu yıl verecm hem de çok uygun fiyata bu en ikler süper bunlar adanadaki kangal dediğiniz sahte kangallara benzemez zaten itten anlayan anlar büyütürseniz bir eşek sıpası kadar olur adanada gezdirmeside başka olur...süper bu enikler sürü içinde koruma içinde zaten verirken bunları nasıl besleyeceğinizi anlaırım ben size adanaya 9. ayda getirecem 2-3 enik aşağıdaki resimler benm davar itlerinin eniklerinin resmi...resimlerdeki o ufak enikler geçen yıl verdiğim eniklerim o yerde ağzı açık yatan itim dha 6 aylık o dağdaki itte 8 aylıktı o traktör sürme demirine bağlananada 2 yaşında dövüş birinciliği var... telefon :05339241651-----köy evinin telefonu 03525731069
  • #2712618
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Silivride harika samoyedler

    sahibinden üç aylık samoyed ler alman kurtları ve golden lar ...

  • harika samoyed alman kurdu ve golden

    alman kurdu ve samoyed ler 3 aylık olup iç ve dış parazit karma 1 aşıları yapılm ...

  • istanbuldan sahibinden satılık safkan kangal yavruları

    istanbul arnavvutköyden sahibinden satılık kangal yavruları %100 safkan 3 tane k ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.