ACİL! Devren Müşterisi Hazır Nargile Cafe Dıgıturk Salonu

ACİL! Devren Müşterisi Hazır Nargile Cafe Dıgıturk Salonu

Marmara » İstanbul » Zeytinburnu
50.000₺
  • 50.000₺
    Marmara » İstanbul » Zeytinburnu
ACİL! Devren Müşterisi Hazır Nargile Cafe Dıgıturk Salonu
 
ACİL! Devren Müşterisi Hazır Nargile Cafe Dıgıturk Salonu ACİL! Devren Müşterisi Hazır Nargile Cafe Dıgıturk Salonu ACİL! Devren Müşterisi Hazır Nargile Cafe Dıgıturk Salonu ACİL! Devren Müşterisi Hazır Nargile Cafe Dıgıturk Salonu ACİL! Devren Müşterisi Hazır Nargile Cafe Dıgıturk Salonu ACİL! Devren Müşterisi Hazır Nargile Cafe Dıgıturk Salonu
Okumak için yurtdışına çıkacağım için Cafe mi satıyorum.Zeytinburnu Bulvar Cad. Depo Meydanına 50 M mesafede ana cadde üzerinde. 3 Katlı her kat 60 ar M2 . 10 takım lüks deri, 8 takım şark tarzı oturma grubu mevcuttur. 3 adet 32 1 adet 42 Lcd TV 2 adet PS2 1 adet PS3 Karaoke Sistemi 4 adet okey masası ve takımı Kartonpiyerli Osmanlı tarzı Döşenmiş Full Havalandırmalı ve klimalı Dıgıturk ticari 1 senelik üyelik D-smart ticari 1 senelik üyelik Normal Anten Bağlantısı 15 Adet Nargile Ufak Esspresso Makinası 2 demlikli ve ocaklı çay kazanı 1 adet gazlı setüstü ocak Portakal Sıkma Aracı Fritöz Tost Makinesi Pizza Fırını 1 ad Cocacola Dolabı 1 Adet ev tipi Buzdolabı 1 adet Algida Dip friz Dayalı döşeli Mutfak Yangın merdiveni Yangın Tüpleri Yangın Alarmı Yazar Kasa Ses Sistemi Müzik için Bilgisayar Wireless İnternet 2 adet Ufo ısıtıcı Doğumgünü ve Partilere Özel Parti Salonu (Full dekore edilmiş ve flaşör ışık sistemi entegre edilmiş) Sıfır Borç ile devredeceğim.Kazanacağınızdan emin olabilirsiniz.Kira 2000 TLdir.Mal sahibi Çok uyumludur. 10.000 TL civarı aylık cirosu mevcuttur.Tabi arttırmak sizin elinizde.Dıgıturk ve Nargile için oturmuş müşteri potansiyeli vardır.Derbilerde 200 kişiye kadar kapasite bulunmaktadır.Normal Maçlarda ise 100 kişi kadar hazır müşteri bulunmaktadır. Ruhsat işlemleri için tüm eksiklikler giderilmiştir.Kafeyi devretmeyi düşündüğümden son müracaatı yapılmamıştır.Karakol ve İtfaye raporları alınmıştır.Sadece işleticek kişinin Sağlık Raporunun alınması gerekmektedir.
  • #1965036
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.