AB pasaportlu RUS SPANİEL yavrumuz tuvalet eğitimlidir

AB pasaportlu RUS SPANİEL yavrumuz tuvalet eğitimlidir

Marmara » Edirne » Edirne
Görüşülür
AB pasaportlu RUS SPANİEL yavrumuz tuvalet eğitimlidir
 
AB pasaportlu RUS SPANİEL yavrumuz tuvalet eğitimlidir AB pasaportlu RUS SPANİEL yavrumuz tuvalet eğitimlidir AB pasaportlu RUS SPANİEL yavrumuz tuvalet eğitimlidir AB pasaportlu RUS SPANİEL yavrumuz tuvalet eğitimlidir AB pasaportlu RUS SPANİEL yavrumuz tuvalet eğitimlidir
AB pasaportlu erkek 3 aylık RUS SPANİEL yavrumuz tuvalet eğitimine devam etmekte olup ilk aşı ve parazit tedavileri yapılmıştır. Dilerseniz kendiniz gelip istediğiniz yavruyu seçip elden teslim alabilirsiniz. web kameradan Whatsapp-Viber- Wechat programları ile yavrularımızın canlı veya videodan yavrularımızı görüp istediğiniz yavruyu seçme imkanınız mevcuttur. Edirne ye yakın illere elden teslimat ve teslimatta ödeme imkanı mevcuttur. Taşıma kutusu, 2 li mama kabı, 1 kg mama, Zilli tasma ve aşı karnesi ile birlikte teslim edilecektir. Haftanın 7 günü Sabah Saat 08 ile Gece Saat 02 arası arayabilirsiniz. Tüm illere teslimat yapma imkanımız vardır THY uçak kargosu ile Havaalanı bulunan Tüm illere uçak kargosu ile güvenli ve hızlı bir şekilde gönderim yapma imkanımız mevcuttur Mevcut Irklarımız : Maltese terier, Pincher, Amerikan Cocker, Yorkshire terier, Siyah Poodle, Kahverengi Poodle, Pomerranian boo, Jack Russel Terrier, Şivava (Chihuahua) , Pug Mops, Shih-Tzu, French Buldog, Alman Kurdu, Cavalier King Charles, Sharpei, Chow Chow, Akita İnu, Labrodor Retreiwer, Rottweiller, İngiliz Bulldog, Beagle Web Sitemiz : www.minikkopekler.com Msn-Mail : minikkopekler@msn.com Tel: 0544-855-49-12 0534-400-54-56 0507 188 9051 Her zaman siyah-beyaz olan Rus Spanieli sağlam yapılı bir köpektir. VücuduRussian Spaniel kalbe geniş bir alan sağlayan sağlam göğüs kafesi ile güçlü bir yapıya sahiptir. Gözler, iri ve zeki ifadeli; başı ise ipeksi tüylerle çevrilidir. Bu tüyler gözlerin parlak kış karında ışıktan korunmasına yardımcı olur. Uzun, düz ve ipeksi bir kürkü vardır. Ayaklar iri; sağlam ve kalın tabanlıdır. Kuyruk donmasını engellemek için kısa kesilir. Karakteri Rus sahibine göre bu Spanieller sadakat ve çalışma kapasitesi bakımından eşsizdir. Karakteri pek çok Alman ırkına benzer: ailesine karşı sadık ve sevgi dolu, yabancılara karşı sert hatta bazen saldırgan. Diğer köpeklerle arası iyidir. Sahada mükemmel bir çalışma azmi göstermesinin yanı sıra bu spanieller iyi huylu ev hayvanları ve güvenilir bekçi köpekleridir. Çocuklarla arası iyidir. Güzel görüntüsü nedeniyle popüler bir ev köpeğidir. Eğitimi kolay olan Rus Spanieli sahibini bir an bile gözden kaçırmak istemez. Bu ırk, av konusunda çok yönlüdür. İz sürme, avı kaldırma ve vurulan avı geri getirmede başarı ile kullanılabilir. Çok soğuk ve sert araziye, küçük boyutu ve çabuk yorulması nedeniyle pek uygun değildir. Yaşam Ortamı Rus Spanieli yeterli egzersiz imkanı sağlanırsa apartman hayatına uyum sağlayabilir. Ev içinde orta derecede aktiftir ve küçük bir bahçesi olsa iyi olur. Egzersiz İhtiyacı Bu nadir ırk bol egzersize gereksinim duyar. Bakımı Gözler düzenli temizlik ister. Bazıları tüyleri uzun bırakarak her gün tarar ve bakımını yapar. Bazıları ise tüyleri orta uzunlukta bırakarak daha fonksiyonel bir görünüm kazandırır. İki durumda da ırk düzenli traş gerektirmektedir.
  • #3620272
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Sıfır beden Sıfır burun Orjinal POMERANİAN BOO yavrularımız tuvalet eğitimlidir

    Sıfır beden Sıfır burun Orijinal POMERANİAN BOO yavrularımız tuvalet eğitimi alm ...

  • Altından SİBİRYA KURDU HUSKY yavrularımız

    Dilerseniz kendiniz gelip istediğiniz yavruyu seçip elden teslim alabilirsiniz. ...

  • 3 aylık Orjinal Pekinez...

    Köpeğimiz 3 aylık orjinal pekinezdir. İç dış parazitleri yapılmış olup ilk aşıs ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.