750TL.İHTİYAÇTAN AİDATI FİYATINA !ÇEŞME TATİL SİTESİ / ILICA 15-29 HAZİRAN

750TL.İHTİYAÇTAN AİDATI FİYATINA !ÇEŞME TATİL SİTESİ / ILICA 15-29 HAZİRAN

Ege » İzmir » Çeşme
750₺
  • 750₺
    Ege » İzmir » Çeşme
750TL.İHTİYAÇTAN AİDATI FİYATINA !ÇEŞME TATİL SİTESİ / ILICA 15-29 HAZİRAN
 
750TL.İHTİYAÇTAN AİDATI FİYATINA !ÇEŞME TATİL SİTESİ / ILICA 15-29 HAZİRAN 750TL.İHTİYAÇTAN AİDATI FİYATINA !ÇEŞME TATİL SİTESİ / ILICA 15-29 HAZİRAN 750TL.İHTİYAÇTAN AİDATI FİYATINA !ÇEŞME TATİL SİTESİ / ILICA 15-29 HAZİRAN 750TL.İHTİYAÇTAN AİDATI FİYATINA !ÇEŞME TATİL SİTESİ / ILICA 15-29 HAZİRAN
Çeşmede kiralık devremülk acil! 15-29 HAZİRAN arasında ÇEŞME TATİL SİTESİ Ilıca´Merkeze 5 KM Mesafede Reisdere mahallesinde çok hoş çiçek Kokuları, çam, zeytin ve palmiye ağaçları İçerisinde villa tipi evde üst kat 2.katta 4-5 kişilik yeşil bahçe içinde 2 adet balkon kendinize ait küçük teraslı, site içinde yüzme havuzlu, plaja yürüme mesafesinde. Her türlü eşyası mevcuttur.Yatak odası nevresim takımları dahil.Mutfak araç ve gereçleri dahil.. ILICA Merkeze 8 km.mesafede .Çok Hoş Çiçek Kokuları, Çam, Zeytin ve Palmiye Ağaçları İçerisinde, Villa Tipi Evde Üst Kat 2.katta . 4-5 kişilik yeşil bahçe içinde 2 adet balkon , kendinize ait küçük teraslı, site içinde yüzme havuzlu, plaja yürüme mesafesinde. Her türlü eşyası mevcuttur.Yatak odası nevresim takımları dahil. Mutfak araç ve gereçleri dahil.Ayrıca Aralık ayında da 28 Kasım -12 Aralık tarihlerin de 15 gün ücretsiz kullanabilirsiniz Çeşmede kiralık devremülk acil!
  • #4166795
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.