5 AYLIK YAVRU PEKİNES (KENDİ YAVRULARIMIZDAN, EVDE BESLENİYOR) 350 TL

5 AYLIK YAVRU PEKİNES (KENDİ YAVRULARIMIZDAN, EVDE BESLENİYOR) 350 TL

Akdeniz » Antalya » Alanya
350₺
5 AYLIK YAVRU PEKİNES (KENDİ YAVRULARIMIZDAN, EVDE BESLENİYOR) 350 TL
 
5 AYLIK YAVRU PEKİNES (KENDİ YAVRULARIMIZDAN, EVDE BESLENİYOR) 350 TL 5 AYLIK YAVRU PEKİNES (KENDİ YAVRULARIMIZDAN, EVDE BESLENİYOR) 350 TL 5 AYLIK YAVRU PEKİNES (KENDİ YAVRULARIMIZDAN, EVDE BESLENİYOR) 350 TL 5 AYLIK YAVRU PEKİNES (KENDİ YAVRULARIMIZDAN, EVDE BESLENİYOR) 350 TL 5 AYLIK YAVRU PEKİNES (KENDİ YAVRULARIMIZDAN, EVDE BESLENİYOR) 350 TL 5 AYLIK YAVRU PEKİNES (KENDİ YAVRULARIMIZDAN, EVDE BESLENİYOR) 350 TL
Merhabalar. Kendi Pekines köpeklerimin yavruları olan 3 adet yavruyu satmayı düşünüyorum. 5 adet köpeğin bakımı çok zorlaştığından dolayı gerçekten bakabilecek yeni sahiplerine verileceklerdir. 3 adet genç yavrumuz 1 dişi 2 erkektir. Yerimiz Antalya/Alanya'dadır. Almak isteyenler Antalya'ya gelebilir yada bulundukları şehire getirilebilir. Kesinlikle "uçağa ver gönder" veya "otobüse koy postala" gibi abuk subuk gönderim teklifleri ile gelmeyiniz. Köpeklerimiz KESİNLİKLE BİR ŞAHSIN KONTROLÜNDE GÖNDERİLECEKTİR. Resimler de biraz kirli çıkmış olabilirler. Oldukça oyuncu, sosyal ve akıllılar. Kısacası kendinize iyi bir kandan gelen dost edinmek istiyorsanız tercih edebilirsiniz.
  • #3722451
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • TERİER YAVRULAR ŞANSLI PATİLER DE

    SAF KAN MÜKEMMEL 0 NUMARA TERİER YAVRULAR SİZLERİ ŞANSLI PATİLER DE BEKLİYOR MİN ...

  • PAMUKÇU DOGHOUSE KALİTENİN ADRESİ

    KALİTENİN ADRESİ PAMUKÇU DOGHOUSE DNA IRK GARANTİLİ AŞILI KARNELİ YAVRULAR SİZLE ...

  • Adanada yavru terrier

    50 günlük Terrier yavruları..iç-dış parazit tedavileri yapılmıştır.zeki oyuncu k ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.