4x4 TARAL 51M+CEBECİ DAMPERLİ DİREKSİYONLU RÖMORK+MİNİ RÖMORK+TENTE

4x4 TARAL 51M+CEBECİ DAMPERLİ DİREKSİYONLU RÖMORK+MİNİ RÖMORK+TENTE

Karabük / Safranbolu / Kuzyakaöte Köyü
12.500₺
 
4x4 TARAL 51M+CEBECİ DAMPERLİ DİREKSİYONLU RÖMORK+MİNİ RÖMORK+TENTE 4x4 TARAL 51M+CEBECİ DAMPERLİ DİREKSİYONLU RÖMORK+MİNİ RÖMORK+TENTE 4x4 TARAL 51M+CEBECİ DAMPERLİ DİREKSİYONLU RÖMORK+MİNİ RÖMORK+TENTE 4x4 TARAL 51M+CEBECİ DAMPERLİ DİREKSİYONLU RÖMORK+MİNİ RÖMORK+TENTE 4x4 TARAL 51M+CEBECİ DAMPERLİ DİREKSİYONLU RÖMORK+MİNİ RÖMORK+TENTE 4x4 TARAL 51M+CEBECİ DAMPERLİ DİREKSİYONLU RÖMORK+MİNİ RÖMORK+TENTE 4x4 TARAL 51M+CEBECİ DAMPERLİ DİREKSİYONLU RÖMORK+MİNİ RÖMORK+TENTE 4x4 TARAL 51M+CEBECİ DAMPERLİ DİREKSİYONLU RÖMORK+MİNİ RÖMORK+TENTE 4x4 TARAL 51M+CEBECİ DAMPERLİ DİREKSİYONLU RÖMORK+MİNİ RÖMORK+TENTE 4x4 TARAL 51M+CEBECİ DAMPERLİ DİREKSİYONLU RÖMORK+MİNİ RÖMORK+TENTE
Çapa makinamız Taral 51m modelidir.Marşlı ışıklı full donanımlısıdır.32 bıçaklı 120 cm çapalama ve arka pulluğuda dahildir.Aküsüde üzerinde dahildir.Taral 51m 12 beygir antor motorludur.3LD510 modelidir.Şanzıman 3 ileridir.Arka şanzumanda 4 ileridir.Yani makinamız 12 ileri ve 3 geri viteslidir

Römorkumuz kendini bu alanda kanıtlamış olan çebeci römork yapımıdır.El ile kalkan damperi mevcuttur.Tofaş defransiyel ve 4 ileri tofaş şanzuman vardır üzerinde fabrika çıkışı.

Minik römorkumuz da bahçeye giderken daha küçük bir çapa makinasını kolayca nakletmek amaçlı tarafımızca yapılmış olup kullanılabilir vaziyettedir ve fiyata dahildir.

Römorkumuzun üstünde görmüş olduğunuz siyah renkteki tente ise yağmurlu günlerde bahçe mahsulünü korumak amaçlı branda takmak için hazırlanmıştır.fiyata dahildir.

Çapa makinamız büyük bir titizlikle kullanılmıştır.Resimlerden de ne kadar temiz olduğu belli olmaktadır.Çapalama işinde 1 sezon kullandık.Onun haricinde seyahat amaçlı bahçe ev arasında kullanılmıştır.4x4 özelliği mevcuttur.genel seyehatlerde arkadan çekiş olarak kullanılmaktadır.Yağ bakımları,filtre bakımları,gresleme bakımları düzenli tarafımızca yapılmaktadır.Resimlerde kasa içinin net olarak görülebilmesi için paspasları çıkardık.Alındığı günden beri paspassız kullanılmamıştır.

Çapa makinamızda Ön farlar+römorka 2 adet 55w ekstra far,sinyaller,fren lambaları,park lambaları,geri vites lambaları bulunmaktadır.Aynı bir araba gibi yapılmıştır.Geriye taktığınız anda geri vites lambası yanmaktadır.Korna mevcuttur.Komple elektirik tesisası sigorta ile güvence altındadır.

Bağda bahçede yük taşımada kullanmak için gayet uygun olup,plaka,sigorta,muayene gibi dertleri bulunmadığından köylük yerlerde kullanımı gayet uygundur.60 km gibi hızlara ulaşabilmektedir asfaltta.Yakıtını koyup bakımını düzgün yaptıkdan sonra ömürlük bir makinadır.

Çapa makinamız ve römorkları fotoğraflarda gözüken herşey dahil set halinde satılıktır.İlgilenen arkadaşlar gelip ustasıyla bakabilir.Pazarlik sünnet.Şimdiden hayırlı olsun...
  • #4410076
  • MEGA Foto
  • Harita
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Vasıta, Araç
  2. Tarım ve İş makinaları
  3. Satılık
  4. Tarım makinesi
  5. Çapa Makinesi
  6. Karabük
  7. Safranbolu
  8. Kuzyakaöte Köyü
  • sahibinden ILTOR el traktoru

    Tekirdag marmara ereglusinde calisir durumda ILTOR el traktoru yaslilik nedeniyl ...

  • ACİLL...SIFIR KM YAĞMUR YET360 PATPAT 7500 TL...PAZARLIKLI

    Sahibinden satılık sıfır km yağmur yet360 çapa makinası Makina 2015 model olup ...

  • HİÇ KULLANILMAMIŞ SIFIR KM YAĞMUR YET360 PATPAT 7500 TL

    Sahibinden satılık sıfır km yağmur yet360 çapa makinası Makina 2015 model olup ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Harita
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.