3 Yaşındaki Anaç Kazlara ait 700 Adet Kaz Yumurtaları

3 Yaşındaki Anaç Kazlara ait 700 Adet Kaz Yumurtaları

Ege » Afyonkarahisar » Emirdağ
12₺
  • 12₺
    Ege » Afyonkarahisar » Emirdağ
3 Yaşındaki Anaç Kazlara ait 700 Adet Kaz Yumurtaları
 
3 Yaşındaki Anaç Kazlara ait 700 Adet Kaz Yumurtaları 3 Yaşındaki Anaç Kazlara ait 700 Adet Kaz Yumurtaları 3 Yaşındaki Anaç Kazlara ait 700 Adet Kaz Yumurtaları
Çiftliğimizdeki 3 yaşındaki Anaç kazlarımıza ait 700 adet yumurta satışa sunulmuştur. Kaz yumurtalarının adet fiyatı 12 tl'dır. Yüksek miktardaki toplu alımlarda indirimli ya da hediyeli fiyat verilecektir. Çitflikteki büyük havuzumuzda ve yeşil alanda yaşayan kazlarımız çayır, buğday, mısır ve ekmekle beslenmektedir. Kaz yumurtalarını kuluçka ya da gıda amaçlı alabilirsiniz. Kaz yumurtalarımız yeterli sayıda erkek kazımız bulunması nedeniyle döllüdür. Kuluçka için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Özellikle küçük yaşta beslenme sorunu yaşayan çocuklu aileler kaz yumurtalarını tercih edebilirler. Kaz yumurtasının içeriği ve besleyici değerine ait özet bilgi aşağıda sunulmuştur. Kaz Yumurtası, düşük enerji içeriğine karşın, anne sütünün haricinde insanın vücudunun ihtiyacı olan tüm besin öğelerini yüksek oranda içinde bulunduran â besleyici değeri yüksekâ tek besin kaynağıdır. Kaz Yumurtası tüm besinler içerisinde en kaliteli proteine sahiptir. Çünkü Kaz Yumurtası proteini insan vücudunda sentezlenemeyen ve kesinlikle besinler ile dışarıdan alınması gerekli olan â esansiyel amino asitleriâ yeterli ve dengeli miktarlarda bulundurun en ucuz besin kaynağıdır. Kaz Yumurtasının sindirilebilirliği yüksektir, tamamına yakını vücut tarafından kullanılmakta ve vücut proteinlerine dönüştürülebilmektedir. Hatta bu özelliğinden dolayı, diğer besinlerin protein kalitesinin hesaplanmasında da kullanılmaktadır. Kaz Yumurtası proteininin biyolojik değeri yani proteinden elde edilen fayda % 93, 7 iken bu değer sütte % 84, 5, balıkta % 76, sığır etinde % 74, 3â ²dür. Yeterli ve dengeli beslenmede, özellikle zihinsel ve bedensel yönden hızlı bir büyüme ve gelişme döneminde olan çocuklara, protein tüketimlerinin en az yarısının hayvansal kaynaklı olması önerilmektedir. Bu nedenle çocuk beslenmesinde önemli bir protein kaynağı olan yumurtaya yeterli miktarda tüketilmelidir.
  • #3374467
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.