2.El Çok Temiz, Herşeyi içinde satılık akvaryum

2.El Çok Temiz, Herşeyi içinde satılık akvaryum

Marmara » İstanbul » Esenyurt
3.000₺
  • 3.000₺
    Marmara » İstanbul » Esenyurt
2.El Çok Temiz, Herşeyi içinde satılık akvaryum
 
2.El Çok Temiz, Herşeyi içinde satılık akvaryum 2.El Çok Temiz, Herşeyi içinde satılık akvaryum 2.El Çok Temiz, Herşeyi içinde satılık akvaryum 2.El Çok Temiz, Herşeyi içinde satılık akvaryum 2.El Çok Temiz, Herşeyi içinde satılık akvaryum 2.El Çok Temiz, Herşeyi içinde satılık akvaryum
İstanbul / Esenyurt ilçesinde kendi evimde bulunan akvaryumumu balıkları ve bütün ekipmanları ile birlikte artık evde koyabileceğim yer kalmadığından dolayı satmak istiyorum.Akvaryumun özelliklerini aşağıda yazıyorum. Balıklar gayet sağlıklı olup, akvaryumda sağlam ve çok temiz haldedir.Sadece akvaryum boyut olarak büyük olduğu için evimde yapmış olduğum dekorasyon sonrasında koyabileceğim yer kalmadığından dolayı satmak istiyorum. Alacak olan arkadaş kendi imkanları ile evimden akvaryumu alıp koyacağı yere götürmesi gerekmektedir. Balıklar : 10 adet Tropheus - İkola. 2 adet erkek balık ve 8 adet dişi balık bulunmaktadır. Akvaryum Boyutları Boy : 1.60 cm Genişlik ( Derinlik ) : 40 cm Yükseklik : 50 Cam Kalınlığı : 10 mm Mobilya : Kahverengi - Beyaz - MDF Baza : Aluminyum Arka Fon : Mavi Aydınlatma : 1.60 cm boyunda 2 sıra florasan ve 2 sıra mavi led ışık Aydınlatma zamanlayıcıya bağlı olduğu için, istenilen saatte kendi yanıyor kendi sönüyor.Manuel olarak ne zaman açılıp ne zaman kapanmasını istiyorsanız ayarlanabiliyor.Gerekli olan zamanlayıcı sistem kurulu. 1 adet kafa motoru Hava Motoru : Tetra Aps 400 2 çıkışlı Isıtıcı : Eheim Jager 300 watt Termometre : 1 adet normal sera, 1 adet dijital termometre Kum : 50 kg silis kum - kahverengi Dış Filtre - Motor : Fluval FX5 .ayda fatura karşılığında aldım.Garantisi devam ediyor.Hiç sorunsuz çalışmaktadır. Kaya : 5 tane büyük kaya, 9 tane orta boy ve ufak kaya Yemler : 5 ayrı yem çeşidi var. Pazar günleri hariç hepsini ayrı günlerde değiştirerek veriyorum.hergün farklı yem yiyorlar ( yemler ortalama olarak 1 yıla yetecek kadar var ) İlaçlar : sera nitrivec, sera aquatan, su berraklaştırıcı, ph dengeleyici gibi ilaçları da elimde bulunmaktadır.her dip çekiminde bunları kullanıyorum.
  • #3648020
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.