yorkshire terrier teacup yavruları

yorkshire terrier teacup yavruları

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
köpek Yorkshire terrier fiyatları Bademler Köyü Yorkshire terrier ilanları Dişi ve Erkek Sahibinden Bademler Köyü Yorkshire terrier 1 TL Bademler Köyü
*Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier tüm dünyada en yaygın beslenen oyuncak köpekler, süs köpekleridir. Çoğu zaman sahipleri onları çantalarında taşıdıkları için, çanta köpekleri diye de adlandırılabilirler. Boyutları küçük ancak karakteri büyük olan bu köpek ırkı, şaşırtıcı bir şekilde boyutlarından beklenmeyecek derecede dayanıklıdır.

*Genel Görünümü

Uzun tüyleri tüm vücuduna eşit boyda dağılmıştır. Tüyleri düz, yumuşak ve parlaktır. Burnu siyah, kısa çeneli, koyu renk gözlü ve dik, üçgen kulakları vardır. Rengi, koyu kahverengi yada bronz üzerine siyah parçalı. Yavru Yorkshire Terrier’lerde siyah renk görülmez bunun yerine, yavrular 1 yaşına gelene kadar gri veya mavimsi bir renkleri vardır.

*Karakteri

Yorkshire Terrier baskın karakterli bir köpektir. Bu nedenle eğitimi biraz zor olabilir. Yine aynı sebepten ötürü diğer evcil hayvanlarla ve büyük köpekler ile, kendi boyutlarına aldırmadan kavga edebilir. Bu tür durumları önlemek için erken yaşta sosyalleştirilmesi gerekir. Akıllı ve kendinden her zaman emin bir kişiliği vardır.

*Bakımı

Yorkshire Terrier narin yapılı bir köpek ırkıdır. Kesinlikle dışarıda bakılamaz. Ayrıca soğuk, nemli ve aşırı sıcak havalardan korunmalıdır. Nemli veya soğuk havalarda titreme eğilimi vardır. Aynı sebeple, narin yapısından dolayı küçük çocuklu aileler için tavsiye edilmez. Havlamaya çok meyillidir. Duyduğu her yabancı sese karşı havlayabilir. Sesleri çok çıkmasa da, apartman dairelerinde çok havlayan bir köpek sorun oluşturabilir. Bu konuda küçük yaşta eğitilmesi gerekebilir. Ayrıca sindirim sistemleri de çok hassastır. Ara sıra yemek yedikten sonra rahatsızlık hissedebilirler. Eğer bu durum çok sık oluyorsa, bir veteriner ile görüşmek gerekebilir. Yavrularda bazı diş problemleri olabilir. Bu nedenle yavruların sık sık diş kontrolü yapılmalıdır. 5 aylık olan yavrularda hala yetişkin dişleri gelmemiş, süt dişleri duruyor ise, veterinere danışmak gerekebilir.

Yorkshire Terrier’lerin ipeksi tüyleri Maltese Terrier‘lere çok benzer. Ancak Yorkshire Terrier’lerde tek kat tüy yapısı vardır ve neredeyse hiç tüy dökmezler. Günlük veya haftada birkaç kez fırçalanmalıdır. Yıkama sıklığı konusunda da herhangi bir sorun yoktur. Kirlenme durumuna göre sahiplerinin karar verdiği sürelerde sık sık yıkanabilirler.

0534 688 3548 telefon numaramızdan veya Whatsappdan bilgi sahibi olabilirsiniz.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN YAVRU FOTOĞRAF VE VİDEOLARI GÖREBİLİRSİNİZ.

**FACEBOOK:

https ://www.facebook.com/scoobydubidooscoobyp etlife/

**İNSTAGRAM:

https://instagra m.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

https:/ /plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifescoob ypetlife

**YOUTUBE:

https://www.youtub e.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25aA

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/blog ger.g?blogID=3918443170833919146#allpost s
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

  • #4490268
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • Satılık safkan kangallar

    Her ile gönderim var arayln varsapdan detaylı bilgi ve resim video atarlm yer Si ...

  • POMERANIAN MINI

    0541 833 74 30 butun bilgi alabilirsiniz ...

  • Red Toy Poodle Yavrularımız

    Red Toy Poodle yavrularımız hakkında detaylı bilgi almak için iletişime geçebili ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.