satılık alman kurdu yavruları

satılık alman kurdu yavruları

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
Alman çoban kurdu köpek Urla Bademler Köyü köpek ilanları Alman çoban kurdu Sahibinden Bademler Köyü Bademler Köyü köpek ilanı
telefon numaramızdan veya Whatsappdan bilgi sahibi olabilir bize ulaşabilirsiniz.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN YAVRU FOTOĞRAF VE VİDEOLARI GÖREBİLİRSİNİZ.

**FACEBOOK:

https ://www.facebook.com/scoobydubidooscoobyp etlife/

**İNSTAGRAM:

https://instagra m.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

https:/ /plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifescoob ypetlife

**YOUTUBE:

https://www.youtub e.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25aA

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/blog ger.g?blogID=3918443170833919146#allpost s

- -- - PET AÇIKLAMAMIZ -- -

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Güçlü ve dengeli bir yapısı vardır.Kahverengi ve Siyah renkte olabilmektedirler.Burunları her zaman siyah renktedir.Hafiften diktörtgen bir yapıda vücutları vardır.Kemik yapıları çok güçlüdür.Başı vücudunla her zaman orantılı şekildedir.Dişleride son derece kuvvetlidir.Kulakları Dik ve öne bakan biçimdedir.Fakat 6 Aylıktan küçük yavrularda kulaklar kıvrık şekilde olabilir.Gözleri badem gibidir ve çok zekice bakar.Arka ve Ön bacakları adaleli şekildedir.Ayakları sert şekildedir.Uzun veya kısa bir şekilde tüyleri olabilmektedir.Alman Kurdu Özellikleri açısından Genelde iş köpeği olarak kullanılmaktadır ve korku nedir bilmeyen dikkatli bir köpek cinsidir.Cesurdur, neşelidir aynı zamanda cok itaatkar bir köpektir.Öğrenmeye çok hevesli olmasınla sevilirler.Sadakat açısından diğer köpeklere oranlara daha fazla Sadakat duygusu olan bir köpektir.Kendinden emin bir yapıları vardır ama düşmanca bakmazlar.Eğitilebilirlik açısından çok yüksek sıralamada yer alan bir köpektir o nedenle öğrenme kapasiteleride son derece fazladır.Ailelerine karşı düşkün olmaları ve onlarla vakit geçirmeleri çok hoşlarına gider fakat düşmanlara karşıda bir o kadar mesafe içersindedir.Yalnız kalmaya çok uzun dayanabilen bir ırk değildir.Alman Kurdu Çok Havlar mı? Bu köpek gerektiği zamanlarda havlayabilmektedir.Çok yüksek Korumacı duyguları olmasından dolayı küçük yaşlardan itibaren iyi bir eğitim alması gerekmektedir.Aşırıya kaçmaması önemlidir.Diğer hayvanlarla arası küçük yaşlarda beraber olmasına bağlıdır.İyi bir sosyalleştirme hem hayvanlara karşı hemde insanlara karşı iyi bir tutum içersinde olmasını sağlar.Dikkatsiz üretim ve eğitimdeki yanlışlıklar yüzünden Saldırı durumları yaşanmıştır ama bunun nedeni tamamen yazdığımız nedenden dolayıdır.Güzel üretilen ve eğitimi iyi alan bir Alman Çoban Köpeği son derece güvenilir bir ırk olmaktadır.Kalça sorunu çok fazla rastlanmaktadır.Küçük yaşlardan itibaren itaat konusunda eğitimlere başlaması gerekir.Bu köpeği alırken özellikle iyi bir üreticiden almanız son derece önemlidir.Bazıları çünkü çekingen yapıdadır ve huysuzluk yaparlar.Bu karakterde olanlar korku sebebinle ısırmaya eğilimlidirler.Yavruyu almadan önce muhakkak ailesine anne babasına köpeğin bakmanızı öneriririz.Cezaya dayalı eğitim bu köpekler için uygun bir eğitim yolu değildir.Aşırı şekilde zeki olduklarından dolayı bu köpekler her konuda başarılı olabilir.Çoban köpekliği ayrıca koruma köpekliği ve polis, asker köpeği olarakta faydalanılan bir cinstir.Son derece Popüler olan Ülkemizde çok sık beslenen bir köpektir Alman Çoban Köpeği.

Yükseklik Erkekde 60 – 65 cm

Yükseklik Dişide 55 – 60 cm

Kilo Erkekde 35 – 40 Kg

Kilo Dişide 35 – 40 Kg

Alman Çoban Köpeği ilk defa köpek besleyecek biri için uygunmudur? Bu köpek cok fazla dominant karakterde bir köpek değildir ilk defa köpek besleyecekler tercih edebilir ama yinede tecrübeli sahipler en azından öncedende köpek beslemiş biri için cok daha uygundur.

... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

satılık alman kurdu yavruları,satılık alman kurdu yavru,satılık alman kurdu,satılık kurt

satılık yavru köpekler,satılık köpek yavrusu,alman kurdu,alman kurdu yavruları,kurt

alman kurdu yavru,alman kurdu yavrusu,alman kurdu köpek yavruları,alman kurdu yavru köpek
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

  • #4490004
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • satılık rottweiler yavruları

    telefon numaramızdan veya Whatsappdan bilgi sahibi olabilir bize ulaşabilirsiniz ...

  • satılık husky yavruları

    telefon numaramızdan veya Whatsappdan bilgi sahibi olabilir bize ulaşabilirsiniz ...

  • Yavru pinscher

    Yavru pinscher 4 aylık dişi aşıları vardır. Pasaportuda var. Kızım için almıştık ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.