yorkshire terrier satılık yavruları

yorkshire terrier satılık yavruları

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
yaş 0-3 Aylık köpek Bademler Köyü Bademler Köyü köpek ilanları Yorkshire terrier Sahibinden 1 TL Yorkshire terrier Yaşlılara uygun
0534 688 3548 telefon numaramızdan veya Whatsappdan bilgi sahibi olabilir bize ulaşabilirsiniz.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN YAVRU FOTOĞRAF VE VİDEOLARI GÖREBİLİRSİNİZ.

**FACEBOOK:

https ://www.facebook.com/scoobydubidooscoobyp etlife/

**İNSTAGRAM:

https://instagra m.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

https:/ /plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifescoob ypetlife

**YOUTUBE:

https://www.youtub e.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25aA

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/blog ger.g?blogID=3918443170833919146#allpost s

- -- - PET AÇIKLAMAMIZ -- -

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

satılık yorkshire terrier,satılık yorkshire,satılık yorkshire terrier yavruları,satılık yavru köpekler,satılık köpekler,satılık köpek,satılık köpek yavruları yorkshire terrier,terrier

... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...

Yorkshire Terrier, tüyleriyle dikkat çeken en görkemli köpek cinslerinden biridir. İnsan dostudur ve sahibine inanılmaz bağlıdır. Tüyleri insanın saçları gibi yumuşacıktır. En çok tercih edilen türlerden biridir. Küçük boyları ve sevimli bakışlarıyla hemen insanın ve küçük çocukların dikkatini çekerler. Çocuklarla oyun oynarlar. Sempatiktirler. Sevilmekten ve okşanmaktan büyük keyif alırlar.Sahiplerini otururken görmeleri demek, onlar için okşanma zamanının gelmesi demektir. Genelde kulakları diktir. Bu sevimli hayvanların görüntüsü onlar için özel dizayn edilmiş gibidir. Bu cinslerin sahipleri köpeklerini değişik şekillerde süsleyerek onların daha da dikkat çekmesini sağlarlar. Kimisi onları marjinal modellerle tıraşlar veya tüylerine boncuk takar. Farklı aksesuarlar takarak da onları süsleyenler vardır. Bundan hiç rahatsız olmayan cins hatta bu ilgiden büyük keyif alır. Bu cins köpekler çok enerjiktir.Bu türün bakımı biraz yorucudur. Her gün tüylerinin taranması şarttır. Ayrıca özel sprey ve kremleri vardır. Soğuk onlar için değildir ve hemen etkilenirler. Bu zamanlarda sahipleri onlara çeşitli koruyucular giydirir. Bu kıyafetlerin içinde sevimlilikleri daha da artar.Ülkemizde en çok beslenen tür bu türdür. Çiftleşme zamanları geldiğinde biraz asabi olabilirler. Yavruları genellikle siyah veya ten renginde olur. Kulakları genelde dik ya da yarı dik pozisyonundadır. Kuyruklarının yarısı kesiktir. Tüyleri çok dökülebilir. Beslenmesine dikkat etmek gerekir. Sürekli bir egzersize ihtiyaç duymaz fakat belirli düzenlerde yapılırsa bu onu hem mutlu eder hem de rahatlatır. Tüylerinin bakımından dolayı biraz zorlanabilirsiniz. Ama onun tüylerine beli şekiller verirseniz daha rahat etmesini sağlarsınız. Dişlerinin bakımını da yapmayı unutmamak gerekir. Her şeyden önemlisi onları severek eğitin.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4489875
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • İNGİLİZ COCKER SPANİEL

    Herkese merhaba! Apartman da evde beslediğim Köpeğim tarçın'a komşuların rah ...

  • schnauzer satılık erkek yavruları

    0534 688 3548 telefon numaramızdan veya Whatsappdan bilgi sahibi olabilir bize u ...

  • Köpek İstiyorum

    emekliyim ücretsiz köpek vermek sahiplendirmek isteyenler varsa beni arayabilirl ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.