satılık pug mops yavru köpekleri

satılık pug mops yavru köpekleri

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
Aşılı Pug yaş 0-3 Aylık köpek Bademler Köyü Bademler Köyü köpek ilanı Pug ad_hayvan_kimlere_uygun köpek Pug fiyatları Bademler Köyü köpek fiyatları
telefon numaramızdan veya Whatsappdan bilgi sahibi olabilir bize ulaşabilirsiniz.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN YAVRU FOTOĞRAF VE VİDEOLARI GÖREBİLİRSİNİZ.

**FACEBOOK:

https ://www.facebook.com/scoobydubidooscoobyp etlife/

**İNSTAGRAM:

https://instagra m.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

https:/ /plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifescoob ypetlife

**YOUTUBE:

https://www.youtub e.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25aA

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/blog ger.g?blogID=3918443170833919146#allpost s

- -- - PET AÇIKLAMAMIZ -- -

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .. ..

Pug Cinsi Köpeklerin Bakımı;

Pug cinsinin bakımı oldukça kolaydır. Tüylerinin kısa oluşu sayesinde taramak yeterli olmaktadır. Kirlendiğini düşündüğünüzde yıkamalı ve iyi kurulamalısınız. Mevsime bağlı olarak tüy döktüğü zamanlarda bakımına biraz daha dikkat etmemiz gerekebilir. Cinsin boyutlarından bahsetmek gerekirse erkeklerde yüksekliği 30 ile 36 cm. arasında, kilosu ise 6 ile 9 Kg arasındadır. Dişilerinde ise yükseklik 25 ile 30 cm arasında olurken, kilosu ise 6 ile 8 kg. arasındadır.

Bu cinsin köken olarak Çin’den geldiği düşünülmektedir. Zamanla Avrupa’ya gelerek, yapısı bakımından en çok beslenen köpek cinsleri arasında yerini almıştır. Oldukça akıllıdır. Tehlikeleri önceden sezerek sahibini uyarır. Sahibiyle kurduğu özel bağ sayesinde yaşadığı üzüntü ve sevinçleri onunla birlikte yaşar.

Eğer yalnızsanız ve bir dosta ihtiyaç duyuyorsanız Pug cinsi köpekler tam size göredir. Yaşama sevincinin en güzel örneklerinden biri olan bu cinslerin, bakımı da diğer cinslere göre daha kolaydır. Onunla oyun oynarken kafasını genellikle koltuğunuzun altına sokmaya çalışacaktır. Bu onun sizinle en özel temasıdır. Güveni ve sevgiyi aynı anda hisseder ve hissettirir. Diğer bir özelliği ise farklı cinslere oranla uykuyu biraz daha fazla sevmektedir. Tembelleşmek istediklerinde onları yerinden kaldırmanız mümkün olmaz. Yemek konusunda her zaman açtırlar. Bunun için düzenli saatler belirlemenizde fayda vardır. Yoksa yerinden kalkmakta zorlanan şişko bir Pug’a sahip olursunuz.

Onunla suda oynamak istediğinizde dikkat etmelisiniz. Bacaklarının kısa oluşundan dolayı yüzmede sorun yaşamaktadırlar. Onun yerine ona uygun bir can yeleği alın ve suda oynamasını saatlerce seyredin. Bundan hem keyif alacak, hem de keyif verecektir. Diğer ırklar gibi onlara geniş bir yaşama alanı sunmak zorunda değilsiniz. Küçük bir köşe onun dinlenmesi açısından yeterlidir. Her daim afacanlık yapabilirler ve çocuklarla harika vakit geçirirler. Onlarda zorlandığınız tek bir nokta olabilir. Tuvaletlerini diğer köpeklerden daha geç öğrenirler ve bu konuda sizinle inatlaşabilirler. Bu konuda sizin biraz daha sakin ve sabırlı olmanız sorunu çözecektir.

Bazen öğle hareketler yaparlar ki hayrete düşersiniz. Bir akrobasi hareketini bile izleyerek öğrenme kabiliyetine sahiptirler.

Bu cinsler kendilerini göstermeyi severler. İyi bir oyuncudurlar. Macerayı sonuna kadar yaşayarak bazen sizi çileden çıkarsalar da günün sonunda bir Pug’a sarılmak herşeye değecektir. Yaşamayı seviyorsanız kesinlikle bir Pug cinsi köpek sahibi olmalısınız.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4489742
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • satılık teacup yorkshire terrier

    telefon numaramızdan veya Whatsappdan bilgi sahibi olabilir bize ulaşabilirsiniz ...

  • satılık schnauzer erkek yavruları

    telefon numaramızdan veya Whatsappdan bilgi sahibi olabilir bize ulaşabilirsiniz ...

  • yorkshire terrier yavruları

    Yorkshire terrier yavruları 50 günlük ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.