yalansız- riyasız bir evlilik paylaşımına hazırmısınız?

yalansız- riyasız bir evlilik paylaşımına hazırmısınız?

Ege » Denizli » Saraylar
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Denizli » Saraylar
yalansız- riyasız bir evlilik paylaşımına hazırmısınız?
 
yalansız- riyasız bir evlilik paylaşımına hazırmısınız? yalansız- riyasız bir evlilik paylaşımına hazırmısınız? yalansız- riyasız bir evlilik paylaşımına hazırmısınız? yalansız- riyasız bir evlilik paylaşımına hazırmısınız?
52 yaşında aslen aydınlı, işim gereği denizlide 1, 5 yıldır bir apartta yanlız yaşayan, eşinden 4 yıl önce resmen boşanmış emekli beyim.yalan, riya, saygı sadakat ve sevgi kurallarına dikkat eden ikinci baharda benimle mutluluğu paylaşacak denizli-aydın -muğla ve bölge illerinden çocuksuz emekli veya yanlız yaşayan görgü ve temizlik konularında dikkatli ciddi olarak yuva kurup tekrar aile olmak isteyen hanımların mesajla bana ulaşmalarını rica ediyorum.el ele gelin mutluluğu birlikte yakalıyalım ikinci baharı sevgi içinde paylaşalım..
  • #3946952
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.