benimle ikincibaharda yaşamaya varmısın?

benimle ikincibaharda yaşamaya varmısın?

Ege » Denizli » Denizli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Denizli » Denizli
benimle ikincibaharda yaşamaya varmısın?
 
benimle ikincibaharda yaşamaya varmısın? benimle ikincibaharda yaşamaya varmısın? benimle ikincibaharda yaşamaya varmısın? benimle ikincibaharda yaşamaya varmısın? benimle ikincibaharda yaşamaya varmısın? benimle ikincibaharda yaşamaya varmısın?
52 yaşında aslen aydınlı fakat işi gereği denizli merkezde yaşayayan emekli/özel sektör çalışanı bekar beyim.geçmişte uzun süreli bir evlilik yaşamımdan sonra yanlız yaşanmıyacağını hayatta herkesin bir nefes ve eşe ihtiyaç olduğunu yaşıyorum bu nedenle yalan-riyayı yaşamında kullanmıyan sevgi-saygı-sadakat kurallarını hayatı eşiyle paylaşırken kullanacak yanında çocuğu bulunmayan(evlendirmiş olabilir) sağlıklı yaşamı (sigara-alkol kullanımı olmayan)kendine ilke edinmiş gerçekten yuva kurup tekrar aile olmak isteyen bayanların () temasa geçip bana ulaşmalarını rica ediyorum.ikinci baharda birlikte mutlu olmak istiyorsan ben buradayım.
  • #3930461
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.