termohot stokerli kazan dinamik ısı sistemleri

termohot stokerli kazan dinamik ısı sistemleri

Karadeniz » Samsun » Samsun
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Samsun » Samsun
termohot stokerli kazan dinamik ısı sistemleri
 
termohot stokerli kazan dinamik ısı sistemleri termohot stokerli kazan dinamik ısı sistemleri termohot stokerli kazan dinamik ısı sistemleri termohot stokerli kazan dinamik ısı sistemleri termohot stokerli kazan dinamik ısı sistemleri termohot stokerli kazan dinamik ısı sistemleri
DİNAMİK ISI SİSTEMLERİ 0(362) Yeni Sistem: 3 geçişli alev dönüşümü ile benzerlerinden ayrılan TERMOHOT otomatik yüklemeli katı yakıtlı kat kaloriferleri, üstün teknoloji , 20 mm çapa kadar büyüklüğü olan her cins kömür, prina, fındık kabuğu gibi katı yakıtları yakabilecek şekilde üretilmiştir. Enerji Tasarrufu: Otomatik ısı kontrol sistemiyle, istenilen derecede çalışma ve durma sağlanır. Tam dijital kontrol panosu ile yanma sağlayan hava, hassas bir şekilde ayarlanır ve kazan istenilen derecede kontrollü bir şekilde ısıtmaya devam eder. Böylece ortamda istenilen ısı derecesi, sabit tutulur . Yakıt bittiğinde ise sistem otomatik olarak kapanır. Yüksek Verim: TERMOHOT otomatik yüklemeli katı yakıtlı kat kaloriferleri, 3 geçişli alev dönüşüm sistemi ile alevin kazan içerisinde 3 kez döndürülmesi gerçekleştirilerek, alevi daha uzun süre kazan içerisinde tutar. İdeal Yanma: Kazana yakıt beslemesi helezon helezon aracılığı ile alttan yapıldığından, ateşin sönmesi gibi olumsuzluklar ortadan kaldırılmış, yanma haznesinin çevresel yüzeylerinden gelen yanma havası ile yakıtın homojen ve ideal bir şekilde yanması sağlanmıştır. Güvence: TERMOHOT otomatik yüklemeli katı yakıtlı kat kaloriferleri, her türlü konut ve işyerinin ısınma ihtiyacını gidermek için üretilmiş olup üstün özellikleri ile güvenli ve ekonomik bir ısınmayı sunmaktadır.
  • #3814744
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.