dinamik ısı sistemleri termohot kazan

dinamik ısı sistemleri termohot kazan

Karadeniz » Samsun » Samsun
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Samsun » Samsun
dinamik ısı sistemleri termohot kazan
 
dinamik ısı sistemleri termohot kazan dinamik ısı sistemleri termohot kazan dinamik ısı sistemleri termohot kazan dinamik ısı sistemleri termohot kazan dinamik ısı sistemleri termohot kazan dinamik ısı sistemleri termohot kazan
TERMOHOT STOKERLİ ELLE YÜKLEMELİ KAZAN SATIŞLARIMIZ DİNAMİK ISI SİSTEMLERİ 0(362) Kat Kaloriferi TERMOHOT EKY Serisi (Katı Yakıtlı Üç Geçişli Elle Yüklemeli) 25.000 kcal/h-100.000 kcal/h - TERMOHOT (EKY) Serisi, üç geçişli katı yakıtlı kat kaloriferi kazanları odun ve linyit kömürü yakmaya elverişli olarak beş kapasitede üretilmişlerdir. - 25.000 kcal/h kapasiteden 100.000 kcal/h kapasiteye kadar farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde tasarlanmıştır. - EKY Serisi kazanlar dizayn edilirken kullanımının kolay, veriminin yüksek olmasının yanında, ömrünün de uzun olması için benzerlerine göre daha kalın malzeme kullanılarak imal edilmiştir. - EKY model kazanlarımız, ürün yelpazemizde bulunan ani su ısıtıcı (boyler) ile uyumlu çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Bu özellik kazanlarımızda opsiyoneldir. - Üç geçişli yapısıyla ısıl verim arttırılırken düşük baca gazı emisyonlarıyla da çevreye verilen zarar minimize edilmiştir. - Elektronik kumanda paneli sayesinde sistemin tüm aşamalarda kontrolü mümkündür. - Bakımı kolay, bol yedek parça ve yaygın servis ağına sahiptir. SİRKÜLASYON POMPASI (EKYModelleri İçin) - Üç hız kademesine sahiptir. Pompa ıslak rotorlu tiptedir ve çok sessiz çalışır. Özel mili, derin çekilmiş paslanmaz çelik kapalı tip rotoru pompada tıkanmayı önler. Enerji tasarrufu sağlayan üç hızlı motoru pompanın sisteme tam uymasını sağlar ve hidrolik gürültüyü ortadan kaldırır. ELEKTRONİK KUMANDA - Elektronik kumanda panosu, EKY Serisi kazanların çok hassas ve verimli çalışmasını sağlamakta ve kazan ömrünün uzamasına katkıda bulunmaktadır. EMNİYET - Kazan suyu sıcaklığı elektronik kumanda paneli üzerindeki termostatı ile ayarlanır. Ayrıca su sıcaklığının herhangi bir nedenle 100°C'ye yükselmesi durumunda el ile resetlenebilen limit termostat devreye girer ve fanın çalışmasını durdurur. YAKIT İKAZI - EKY Serisi kazanların benzerlerinden önemli bir üstünlüğü de, elektronik kumanda panelinde yakıtın bittiğini gösteren donanım sayesinde, yakıtın bittiği anlaşılarak fanın gereksiz çalışmasına engel olmasıdır. BACA KLAPESİ EKY serisi kazanlar yüksek çekişli bacalarda yakıt tasarrufunu sağlamak amacıyla baca klapesi ile donatılmıştır. Dışarıdan görülebilen konumları sayesinde kullanıcı tarafından kolaylıkla ayarlanabilmektedir.
  • #3814737
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.