süper bakıcı kanarya ve muhabbetler yetişen alır.

süper bakıcı kanarya ve muhabbetler yetişen alır.

İç Anadolu » Ankara » Sincan
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Sincan
süper bakıcı kanarya ve muhabbetler yetişen alır.
 
süper bakıcı kanarya ve muhabbetler yetişen alır. süper bakıcı kanarya ve muhabbetler yetişen alır. süper bakıcı kanarya ve muhabbetler yetişen alır. süper bakıcı kanarya ve muhabbetler yetişen alır. süper bakıcı kanarya ve muhabbetler yetişen alır. süper bakıcı kanarya ve muhabbetler yetişen alır.
toplam 13adetbakır 8adet al mozaik 1çift kırmızı not :kuşların içinde damızlıklarıda var hepsiıni veriyorum kuşlar yorulmamıştır.kırmızı çift 200tl toplu alımda digerleri tane75tl tek 100tl sondur.kuşlar satılsın diye reng boyası basılılıp cigerleri bitirilmemiştiranlayanlar bilir.ayrıyeten yavrulu muhabbet2 çift 1çiftde yumurtalı 1çiftde yeni eş kuşlar vardır.yavrulu çiftlerden biri takkelidir.hepsi700tlye verilecektir. kuşlar ev kuşudur petşhopcu degilim
  • #3516768
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.