acil satlık karışık muhabbet çiftleri

acil satlık karışık muhabbet çiftleri

İç Anadolu » Ankara » Sincan
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Sincan
acil satlık karışık muhabbet çiftleri
 
acil satlık karışık muhabbet çiftleri acil satlık karışık muhabbet çiftleri acil satlık karışık muhabbet çiftleri acil satlık karışık muhabbet çiftleri acil satlık karışık muhabbet çiftleri acil satlık karışık muhabbet çiftleri
şhow jumbo, çekoslavak , ingiliz ve tepeli çiftlerden oluşan 13 çift bakımlı yavru veren kuşlarımı kanaryayla birlikte olmadıgı ve yer darlıgından satıyorum . kuşlarım ev kuşu olup seçmece kuşlardır.kuşlar çekoslavak diye ilan verip sonra baktıgınızda ufak suriye veye yerli kuşlardan degildir görme imkanınız varsa gelin bakın almazsanız almayın kuşlar her yere saglıklı bir şekilde gönderilir kendime hiç muhabbet kuşu ayırmıyorum çünkü iyisini kendine ayırmışda kötüsünü satıyo diye düşünmeyin diye .üretim için ideal kuşlardır.
  • #3086918
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.