satılık golden retriever yavrular

satılık golden retriever yavrular

Bursa / Osmangazi / İsmetiye Mah.
1₺
 
Erkek Sahibinden İsmetiye Mah. Golden retriever Erkek İsmetiye Mah. Golden retriever ad_hayvan_kimlere_uygun İsmetiye Mah. köpek ilanı ver köpek ilanlari İsmetiye Mah.
satılık golden retriever yavruları,satılık golden retriever,golden retriever,köpek

-*Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 veya 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

- PET AÇIKLAMASI -

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://pl us.google.com/103107724754561074673/post s?hl=tr

*YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCKV5tM6 5NXLGxkR2ade25aA/videos

*BLOGGER:

http s://www.blogger.com/blogger.g?blogID=391 8443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

h ttps://www.facebook.com/Scoobypetlife-70 6626236135163/

*İNSTAGRAM:

https://in stagram.com/scoobypetlife/

---

Golden Retriever nispeten modern sportif bir köpek cinsidir. Şanslıyız ki, Golden Retrieverlar 1800’lü yıllarda Dudley Majoribanks tarafından İskoçya’da biz köpek severler için geliştirildi. İlk başta üstün avcılar olarak yetiştirildiler – ve hala avcılığı çok seviyorlar.Golden Retrieverların sıcak, yumuşak bir ifadeleri vardır ve aynı zamanda kaslı, atletik ve pürüzsüz bir yürüyüşleri vardır. Onlar, kafalarını yüksek tutarak ve kuyruklarını heyecanla sallayarak sizi selamlarlar.Golden Retrieverlar insan dikkatini istemektedirler ve bununla daha başarılı olmaktadırlar. Aile faaliyetlerine katıldıklarında en mutlu onlar olur – dış mekan köpeği değillerdir. Bu yüzden eğer uzun süreyle evden uzakta kalmanız gerekiyorsa Golden Retriever sizin için uygun köpek olmayabilir. Ayrılma anksiyetesi yalnız kalan ve uzun saatler sonucunda sıkılan Goldenlar için bir problem olabilir. Saldırganlık göstermemelerine rağmen Golden'lar gelen yabancıya havlayarak haber vererek iyi bekçilik edebilirler. İtaat yarışmalarında büyük başarı kazanmıştır. İnsandan izole edildiğinde ya da uzun süre sevdiklerinden uzak tutulduğunda yaramazlık yapmaya başlar. Çok hareketli ve ilgi isteyen köpeklerdir. İz sürme, vurulan avı geri getirme, narkotik köpeği, itaat yarışmaları yeteneklerininden sadece bir kaçıdır.Golden Retriever ilk defa muhtemelen sarı düz tüylü Retriver, kısa tüylü Tweed Su Spanieli, diğer spanieller ve hatta Newfoundland çaprazlanarak İngiliz Adalarında üretilmiştir. Aslında ırk showlara başlarda "Altın Düz Tüylü" (Golden Flat-Coated) adıyla çıkarılıyordu. Golden dünyanın en popüler aile köpeklerinden biridir. Dünya üzerindeki en iyi itaat yarışmaları birincilerinin çoğu Golden Retrieverlardır. Golden, karada ve suda iyi bir kuş avcısıdır.

Av köpeği familyasından olan Golden Retriever cinsi köpeklerin tarihi çok eski zamana dayanıyor olup, üretimine ilk olarak 1800′lü yıllarda İngiltere ve İskoçya sınırındaki bir bölgede başlanmıştır. Golden Retriever ırkının üretilme sebebi, İskoçya’da o dönemlerde avcılığın hem spor amaçlı hem de geçim kaynağı amaçlı olarak kullanılması ve avcılık sırasında istenilen ihtiyaçlara göre soğuktan etkilenmeyen, soğuk sulara ve sık çalılıkların arasına girebilen, aynı zamanda güzel görünümlü, dost canlısı bir köpek üretme isteğidir.Sahibini memenun etmek istediği onu kolay eğitilebilir bir hayat arkadaşı yapar. Karşısında deneyimsiz bir eğitmende olsa bu akıllı köpek kendisinden ne istendiğini kolayca anlayacak ve sahibiyle ortada buluşacaktır. Bu özelliği onu en kolay eğitilebilir köpekler listesinde yüksek sıralara oturtur.

Hem ülkemizde hem de dünyada, sevimli görünüşü ve dost canlısı yaklaşımı sayesinde çok popüler bir köpek olan Golden Retriever cinsi köpekler en çok tercih edilen 10 köpekten listesinde yer almaktadır. Özellikle, aileler tarafından sahiplenen köpekler, hem yeni yuvasına hem de yeni sahiplerine ve arkadaşlarına kolayca ısınır ve kısa sürede ailenin bir ferdi haline gelirler.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

Yaşlılara uygun

Çocuklara uygun

İlk hayvan bakacaklara

  • #4422984
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. İsmetiye Mah.
  • satılık alman kurdu yavruları

    satılık alman kurdu,alman kurdu yavruları,satılık alman kurdu yavruları,alman ku ...

  • kangal yavruları orjinal

    Safkan kangallarlmlz orjinal yavrularl satllk gönderim var Garantili veriyorum ...

  • oğluşu sahiplendiriyorum

    Komsumuzdan aldigimiz kopisimizi sahiplendirmek zorundayim 2yasve 8aylik cocukla ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.