satılık alman kurdu yavruları

satılık alman kurdu yavruları

Bursa / Osmangazi / İsmetiye Mah.
1₺
 
Dişi ve Erkek köpek İsmetiye Mah. İsmetiye Mah. köpek ilanı İsmetiye Mah. köpek fiyatları Alman çoban kurdu köpek Osmangazi İsmetiye Mah. köpek ilanı ver
satılık alman kurdu,alman kurdu yavruları,satılık alman kurdu yavruları,alman kurdu

*Daha fazla bilgi almak için 0532 174 8757 veya 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

- PET AÇIKLAMASI -

Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

( Bilgi alabilirsiniz )

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

*GOOGLE:

https://pl us.google.com/103107724754561074673/post s?hl=tr

*YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCKV5tM6 5NXLGxkR2ade25aA/videos

*BLOGGER:

http s://www.blogger.com/blogger.g?blogID=391 8443170833919146#allposts

*FACEBOOK:

h ttps://www.facebook.com/Scoobypetlife-70 6626236135163/

*İNSTAGRAM:

https://in stagram.com/scoobypetlife/

***

OTUR KOMUTU

Örneğin; köpekler yürüyüşe çıkmayı çok severler, yürüyüşe çıkmaya hazırlanırken tasmayı elinize aldığınızda köpeğiniz hoplayıp zıplamaya, sağa sola koşuşturmaya, hatta havlamaya başlayabilir. Bu durumda tasma takmak imkansızlaşır. Köpeğinizi sakinleştirmek, tasmayı rahatça takabilmek için Otur komutu şarttır. Bu komutla oturan köpek sakinleşir ve zihnine şu notu alır ; "Gezintiye çıkmadan önce oturup sahibimin tasmamı takmasını beklemeliyim".

Bir süre sonra siz tasmayı elinize alır almaz köpeğiniz kapının yanında oturarak sizi beklemeye başlıyacaktır. (Oturarak sizi beklediği zaman ödüllendirmeyi unutmayın). Tasmayı taktıktan sonra mutlaka önden siz çıkın (liderler önde yürür) ve “GEL” komutuyla köpeğinizin sizi takip etmesini sağlayın.

Bir veteriner kliniğine gittiğinizde, yürüyüşe çıkmadan önce, yemeğini vermeden önce,oyun oynamaya başlamadan önce ve oyunu bitirdikten sonra “OTUR” komutu ile köpeğinizin aşırı reaksiyonlarını engeller, sizin lider olduğunuzu ve itaat etmesi gerektiğini hatırlatırsınız. İyi bir eğitim için öncelikle kimin lider olduğunu köpeğinize ispat etmeniz gerekir.

Yeni eğitmeye başladığınız yavru köpeğinize oturmasını öğretmek için öncelikle tasması mutlaka boynunda olmalı. Tasmasını tutup net ve yumuşak bir ses tonuyla köpeğinize “OTUR” deyin, bu esnada hafifçe kalçalarından bastırarak oturmasını sağlayın. Burada unutmamanız gereken iki önemli nokta var ;

Oturduktan sonra mutlaka köpeğinizi ödüllendirin.

Ses tonunuz mutlaka yumuşak , sevecen ve net olmalı.

TUVALET EĞİTİMİ

Başarılı bir tuvalet eğitimi için üç ana kural vardır.

Köpeği kafesine kapatmak.

Eğitim ve Ödüllendirme

Zamanlama

1. Köpeği Kafesine Kapatmak :

Yavru köpekleri çok küçük olmayan içinde rahatça hareket edebilecekleri bir kafese kapatarak evin içinde serbestçe dolaşmalarını engellemek, tuvalet eğitimini için en etkili yoldur. Köpekler yattıkları yere tuvaletlerini yapmazlar.

2. Eğitim ve Ödüllendirme :

Tuvalet eğitimi için mutlaka tasması boynunda, kayışı elinizde olmalı. Böylece köpeğinizi kolayca kontrol altında tutabilirsiniz. Tasma sayesinde köpeğinizin tuvaletini yapacağı yeri de siz belirlersiniz. Köpeğinizin her köşeye işaretlemek amacıyla azar azar çişini yapmasına (erkek köpekler) izin vermeyin.

Köpeğinize tuvaletini yaptırmak için ( “HADİ”, ” TUVALET”, ”ÇİŞŞ” ) gibi bir komut seçin. Köpeğinizin tuvaletini yapmasını istediğiniz yere gelince bu komutu söyleyin ve defalarca tekrar edin. Tuvaletini yapmaya başlayınca onu yumuşak bir ses tonuyla güzel sözler söyleyerek ödüllendirin. Ödüllendirmeyi köpeğiniz tuvaletini yaptığı esnada yapın, daha sonra değil. Ödül için yiyecek vererek ve onu okşayarak rahatsız etmeyin. Köpeğiniz tuvalet eğitimi için seçtiğiniz komutu öğrendikten sonra evde : "HADİ dışarı çıkalım, ÇİŞ var mı, TUVALET var mı" şeklinde sorduğunuzda size havlayarak, kuyruk sallayarak veya kapıya doğru koşarak cevap verecektir.

3. Zamanlama :

Köpeklerin tuvalet ihtiyaçları yaklaşık olarak yaşlarıyla orantılıdır.

2 aylık = 2 saatte bir

3 aylık = 3 saatte bir

4 aylık = 4 saatte bir

6 - 8 aylığa kadar bu oran kabul edilir ve köpeklerin dışarı çıkarılma saatleri bu orana göre belirlenebilir.

Yavru köpekler özellikle uyandıktan sonra, mama yedikten ve oyun oynadıktan sonra tuvalet ihtiyacı duyarlar. Tuvalet eğitimi esnasında küçük kazalar olabilir, köpeğiniz tuvaletini evin içine yapabilir. Eğer köpeğinizi tam tuvaletini yaptığı esnada fark ederseniz sert bir ses tonuyla “HAYIR” komutuyla onu uyarın ve yaptığının yanlış olduğunu anlatın. Tasmasını takarak dışarı çıkarın. Ancak köpeğiniz tuvaletini yapmış işini bitirmiş ise onu cezalandırmanız boşuna olacaktır. Köpeğiniz ne için cezalandırıldığını anlamayacaktır.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

Yaşlılara uygun

Çocuklara uygun

İlk hayvan bakacaklara

  • #4422983
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. İsmetiye Mah.
  • kangal yavruları orjinal

    Safkan kangallarlmlz orjinal yavrularl satllk gönderim var Garantili veriyorum ...

  • oğluşu sahiplendiriyorum

    Komsumuzdan aldigimiz kopisimizi sahiplendirmek zorundayim 2yasve 8aylik cocukla ...

  • bebek yüzlü küt burun golden retriever yavruları

    ORJİNAL BEBEKLERİMİZ SAFKAN VE IRK GARANTİLİ OLUP YAVRULARIMIZIN İLK AŞILARI YAP ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.