satılık chow chow yavrular

satılık chow chow yavrular

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
Dişi ve Erkek köpek Çırpan Mah. Çırpan Mah. Chow Chow ilanları köpek Chow Chow fiyatları Chow Chow Aileye uygun Chow Chow yaş 0-3 Aylık yaş 0-3 Aylık köpek Çırpan Mah.
Çin Aslanı (Chow Chow, Çav çav) cinsi köpekler milyonlarca yıl öncesindeki bir köpek kalıntısına benzetilir. Çin’de avcı, araba çekicisi ve bekçi olarak kullanılmaktadırlar. Maalesef ki Çin devletinde bu tür köpeklerin eti oldukça değerli olarak görülür ve günümüzde de hala Çinliler Çin Aslanı eti yemektedirler. Asıl adı Chow Chow olan Çin Aslanının asıl kullanıldıkları alanlar bekçi ve koruma köpeğidir. Ülkemizde daha çok güzel görünümü sebebi ile tercih edilmektedirler.

Çin Aslanı Görünümü

Çin Aslanı (Chow Chow, Çav çav) en çok göze batan görünüm özellikleri dümdüz arka bacakları ve siyah dilidir. Dümdüz ayakları sayesinde ip üzerinde yürüyormuş gibi bir görünüm kazandırır. Genellikle kızıl, ten rengi, krem, siyah, gri gibi renklerde görülürler. Nadiren de olsa beyaz rengi de bulunmaktadır. Çift renkli oldukları görülmemiştir. Kulakları minik ve yuvarlaktır. Kafa kısmı geniş, yüzü yassıdır. Burnu gözlere yakındır. Kuyruğu tüylüdür, sırtına doğru kıvrılmaktadır. Tüyleri uzun ve diktir. Sık bir tüy yapısı vardır.

Karakteri

Çin Aslanı cinsi köpekler oldukça uslu bir köpektir. Ancak bu uslu yapılarına rağmen bazen huysuz olabilirler. Dik kafalı, başına buyruk olabilmektedirler. Oldukça inatçılardır. Sahiplerine bağlılardır. Genel olarak tek bir sahibe bağlıdırlar. Diğer aile üyelerine karşı daha mesafeli olabilirler ancak bu mesafe problem yaratacak cinsten değildir. Yine onlara da sadıktır. Yabancı insanlara karşı bazen saldırgan olabilirler. Çin Aslanı almak isteyen birinin kişiliği az çok tutarlı ve sakin olmalıdır. Fazla eğitim, itaat gibi durumları yoktur. Doğdukları andan itibaren biraz inatlı yapıları vardır. Kendi kafalarındakini yapma konusunda ısrarcılardır. Eğitilme konusunda ise eğitilebilir ancak bir amaç uğruna bir şey yapar. Bir söylentiye göre kısa tüylü Çin Aslanı daha fazla eğitime yatkındır. Çin aslanları tasmadan ve yönlendirilmekten pek hoşlanmazlar. Yavruyken tasma ile gezdirilmeye alıştırılmalıdır. Ancak bunca duruma rağmen çocuklarla iyi anlaşırlar.

Chow Chow, dünya üzerinde bilinen en eski köpek ırklarından birisidir. Irkın kökeninin ilk olarak Moğolistan ve Kuzey Çin olduğu, dünyaya da bu bölgede yaşayan Moğol kabileleri ile yayıldığı düşünülmektedir. Köpeklerin yazılı tarihte ilk ortaya çıkışı, Han Hanedanlığı dönemine (MÖ 206 – MS 22) - bu dönemden kalan çömlekler ve boyamalara dayandırılarak - denk gelmektedir. O dönemden kalan bulgularda, bir Çin imparatorunun bu köpeklerden yaklaşık 2500 çift beslediğini ve onları avlanırken kullandığı belirlenmiştir. Ayrıca bu köpeklerin sadece av için değil, imparatoru korumak için de kullanılmakta olduğu tarihte yer almaktadır.

Çin’de Chow Chow’lar siyah dilli köpek (hei shi-tou), kurt köpek (lang gou), ayı köpek (xiang gou) ve Kanton köpeği (Guangdong gou) olarak adlandırılmaktadır.

--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

0532 174 8757 veya 0534 688 3548 telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*scoobypetlife.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4467826
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • amerikan cocker

    Fotoğraf ve fiyat bilgisi için mesaj atınız ...

  • satılık rottweiler

    Henüz iki aylık dişi rottweiler bütün aşıları zamanında yapılmış sağlık karnesi ...

  • 5,5 aylık herkese uyumlu sevecen bir kız

    bütün önemli aşıları bitti periyodik aşılarına devam edilecek sağlıklı sevimli b ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.