chow chow yavruları satılık

chow chow yavruları satılık

Bursa / Osmangazi / Çırpan Mah.
1₺
 
Çırpan Mah. köpek ilanları Chow Chow Çırpan Mah. Çırpan Mah. köpek ilanı ver Chow Chow köpek Osmangazi köpek Chow Chow fiyatları
Chow Chow, diğer bir adıyla Çin Arslanı, adından da anlaşılacağı üzere Çin Halk Cumhuriyeti kökenli köpeklerdir. Günümüzde Chow Chow haricinde genellikle Çin Arslanı olarak bilinirler. Chow Chow‘lar yapıları bakımından sakin köpekler olmasına rağmen hırçınlaşabilen canlılardır. Oldukça inatçı köpekler olarak bilinirler. Chow Chow’lar özgürlüğüne aşırı düşkün köpekler olamasına rağmen sahiplerine çok bağlıdırlar. En belirgin özellikleri, dillerinin siyah, arka bacaklarının düz bir yapıda olmasıdır. Renkleri kızıl, mavimsi gri, ten rengi, siyah, krem ve beyazdır. Beyaz renk bu ırkta nadiren görülmektedir. Kürkü oldukça sık ve kafa bölgesindeki tüylerin görünümü aslan yelesini andırır. Chow Chow’ların kafa yapıları küçük, kulakları yuvarlak ve burnu geniştir. Geniş burun bu köpeklerde gözlere doğru yakın olduğundan gözlerin küçük olmasına sebep olmaktadır. Chow Chow‘lar küçük bir sırta sahiptirler. Fazla tüylü olan bu köpekler, epeyce tüy dökerler. Ortalama yaşam sürelerinin 15 yıl civarında olduğu bilinmektedir.

Chow Chow Irkı Köpeklerin Vücut Özellikleri;

Yükseklik erkekler ve dişilerde 46 – 56 cm. olarak gözlemlenmiştir.

Kilo rrkekler ve dişilerde 20 – 32 kg. olarak gözlemlenmiştir.

Chow Chow Evde Beslenebilir mi?

Chow Chow cinsi köpekler ev ortamında rahatlıkla beslenebilir. Ancak evde beslenmesi durumunda sıklıkla fırçalanması gerekmektedir. Aşırı kabarık ve gür tüyleri olduğundan bir o kadar fazla tüy dökmektedirler. Chow Chow ırkına mensup köpekler genellikle tembelliği sevmektedir. Eğer tembel bir Chow Chow istemiyorsanız ev ortamında beslendiğinde egzersiz yaptırmanız gerektiğini unutmamalısınız. Çocuklar ile oldukça iyi anlaşan Chow Chow’lar tam bir aile köpeği olarak görülmektedir.

Chow Chow Bakımı Nasıl Yapılmalıdır?

Chow Chow köpeklerini güzel gösteren tüylerinin uzun ve kabarık olmasıdır. Bu görünümünü korumak istiyorsanız tüylerine sık sık bakım uygulamanız gerekmektedir. Ayrıca Chow Chow mevsim geçişlerinde oldukça fazla tüy döker. Özellikle mevsim geçişlerinde bu köpeklerin tüy bakımı oldukça sık yapılmalıdır. Bu köpeklerin su ile ilgili hiç bir problemi yoktur. Kuru sabun ile yıkanabilirler. Genellikle ev ortamına alışıktır ancak dışarıda da yaşayabilirler. Chow Chow tembelliği sevdiğinden, egzersiz ihtiyacı fazla değildir. Köpeğinizin tembel olmasını ve tüm gün evde yatmasını istemiyorsanız mutlaka ona antreman yaptırmalısınız.

Chow Chow Eğitilebilir mi?

Chow Chow, eğitim algılama kapasitesi bakımından oldukça zayıf köpeklerdendir. Bu ırk genellikle özgürlüğüne düşkün olduğundan, itaat etmeyi fazla sevmez. İnatçılık ve başına buyrukluk huyları vardır. Eğitim yaptırmaya çalışacaksanız zorlu bir sürecin sizi beklediğini unutmamalısınız. Yavru iken sahiplenilen köpekler, erken yaşlardan itibaren eğitilmeye başlandığında başarı şansının yükseleceği de bilinmelidir.

- ... ... ... .. .. . . .. . . .. . . . .. . . . .. . . . . .. . . . . .. . .. -

telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*scoobypetlife.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4467679
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. Bursa
  5. Osmangazi
  6. Çırpan Mah.
  • KIZIMA İYİ BAKACAK AİLE ARİYORUM.

    Maddi durumlardan dolayi işe başlamak zorundayım ve bunun için köpeğimle ilgilen ...

  • Freedog Köpek gezdirmek

    Merhabalae Sisli de yaşıyorum 8 senedir köpek gezdiricligi yapıyorum. Yukarı da ...

  • ŞİRİN TEACUP YORKSAHİRE TERRİER BEBEKLER

    😍GERCEK TEACUP YORKSAHIRE YAVRULARI😍 ⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ ↪Whatsapp↪📞 ↪0542 25 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.