satılık cavalier king charles yavrular

satılık cavalier king charles yavrular

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
Cavalier king Charles 1 TL Çelebi Mah. Cavalier king Charles Dişi ve Erkek Çelebi Mah. Cavalier king Charles Sahibinden 1 TL köpek ilanlari Çelebi Mah.
0534 688 3548 Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*scoobypetlife.

.. ... ... ... .. ... ... ... ... ... .. ... .. .. ... ... ... .. ... .. .. ... ... ... .. ..

Cavalier King Charles Spaniel Cinsi

Köpeklerle, diğer ev hayvanlarıyla,çocuklarla (özellikle yaşı biraz büyük olanlarla) çok iyi geçinirler. Sevecen, arkadaş canlısı, mutlu yapıları vardır. Tanıdıklarına karşı hep iyi olurlar ancak tanımadıklarına temkinli yaklaşırlar.

Cavalier King Charles Spaniel Eğitimi

Kibar bir yaklaşım gereklidir ve eğitime açık yapıda bir köpektir.

Cavalier King Charles Spaniel Bakımı

Cavalier King Charles Spaniel haftada bir kaç kez fırçalanmalıdır. Sadece gerekli zamanlarda banyo yaptırılmalıdır. 10-12 yıl aralığında süren ömürleri vardır. Mitral Valf (kalp ile ilgili) ve siringomyeli (belkemiği ile ilgili) hastalıklarına yakalanma riskleri vardır. Kafatasında yaşı ilerledikçe kapanan bir nokta vardır ki risk teşkil etmez. Birleşik ayak tırnakları olması da hastalıklı olduğu anlamına gelmez. Sıcak havaya ve anesteziye karşı duyarlı olabilirler.

Cavalier King Charles Spaniel Karakter Yapısı

Ailesiyle zaman geçirmeyi seven bir köpek türüdür. Neşeli, oyuncu, ve akıllıdır bu yüzden yanınızda gezdirebileceğiniz ve zamanınızı paylaşabileceğiniz bir ırktır. Çok sık havlama davranışı göstermezler. Genelde uyumlu olurlar ancak bazen inatçı ve çesaretsiz yada çekingen olabilirler.

Cavalier King Charles Spaniel Kökeni

Cavalier King Charles Spaniel ( daha doğrusu Cav- Kav )King Charles Spaniel'in bir türüdür. Spaniel ile küçük burunlu Pug ve Japon Chin ırklarının melezlenmesi sonucu oluşmuştur. Avrupa Kıtasından İskoçya'ya büyük olasılıkla aynı ülkenin kraliçesi olan Mary tarafından getirilmiştir. 1500'ler yada 1600'larda asiller için iyi birer arkadaş; alt sınıf için ise çiftçi köpek (pire mıknatısı) olmuşlardır. Bu köpek cinsine ismini veren Kral Charles, King Charles Spaniel cinsi bir ev köpeği ile büyümüştür. Sonradan Toy Spaniel olarak isimlendirilmiştir. Köpeğe karşı o kadar bağımlılığı vardı ki onunla ilgilenmekten resmi görevlerini ihmal etmekle suçlanmıştır. Bir keresinde bu ırkın Parlamento binası da dahil olmak üzere her binaya girmesi Kral Charles tarafından kanunlaştırılmıştır. Beyaz ve kırmızı Blenheimlar olmak üzere Bazı King Charles Spanieslerav köpekleri olarak hizmet etmişlerdir. Ancak iş kapasitelerinden çok görünüşleri dolayısıyla sahip olunan köpekler olmuşlardır. Yıllar geçtikçe burunları kısalmış ve cüsseleri küçülmüştür. 1920'li yıllarda zengin bir Amerikan olan Roswell Eldrige İngiltere'ye gitmiş; orada bu türün 2. Charles'in köpeğine benzeyen sivri burunlu, eski versiyon bir cinsine o zamanın parasıyla 25 pound ödemiştir. Çabalar işe yaramış populerlik yönünden kısa burunlu cins ile yer değiştirmiştir ve 1996'da Amerikan Kennel Klubü tarafından tanınmıştır.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4479112
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • 2,5 aylık American cocker

    Ev değişikliğinden dolayı acil satılık 6 tane 2,5 aylık American cocker yavrular ...

  • 0 no orjnl pincher

    0 numara orijinal pincher aşıları ve karnesi mevcut 3 aylık erkek ...

  • shih-tzu yavrular! !!

    SHİH-TZU YAVRULAR!!! EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ – TÜY DÖKME SORUNU YOKTUR! APARTMAN YA ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.