satılık cavalier king charles yavruları

satılık cavalier king charles yavruları

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir. Daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

'DİĞER IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.'

**FACEBOOK:

ht tps://www.facebook.com/scoobydubidooscoo bypetlife/

**İNSTAGRAM:

https://insta gram.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

http s://plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifesc oobypetlife

**YOUTUBE:

https://www.you tube.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25a A

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/b logger.g?blogID=3918443170833919146#allp osts

...* YAVRU BİLGİLERİ *...

Yavrularımız safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır.Görüntülü arama ile yavrularımızı görebilir, seçebilirsiniz. Misafirimiz olarak yavrularımızı yerinde de görebilirsiniz. Veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNESİ'ile teslim edilir.

TÜRKİYE´NİN HER İLİNE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR.

Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır.

SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİR. HAZIRLADIĞIMIZ BİLGİLENDİRME FORMUMUZ İLE ALACAĞINIZ YAVRUYA SAĞLIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ BÜYÜTEBİLİRİZ.

*scoobypetlife.

-- - --- --- --- --- --- --- --- -- --- --- --- --- -- --- --- --- --- --

Özellikleri :

Bu köpek türü oldukça dost canlısı ve bir o kadar da sabırlıdır. Cavalier sahibini mutlu etmekten son derece zevk alır. Aynı zamanda çocuk ve diğer köpek türleri ile de oldukça iyi geçinir. Kendilerinden büyük köpeklere de herhangi bir saldırgan tavır sergilemezler. Aynı zamanda büyük köpeklerle de iyi geçinmekten kaçınmazlar. Cavalier King Charles Spaniel ırkına ait köpekler girdikleri her ortama kolayca ayak uydurabilir. Evcil özellikleri olduğu için apartman dairesinde bakım için uygun bir türdür. Her yaşta insan ile kolaylıkla iletişim kurarak kişiye göre davranış sergileyebilir.

Bakımı :

Bu tür ırka mensup olan köpeklerin düzenli aralıklar ile taranması ve fırçalanması şarttır. Gerekli olduğu zamanlarda banyo ve kuru şampuan ile temizlenebilir. Su ile temasını en fazla ayda 1 kez olacak şekilde ayarlayın. Derisi çok hassas olduğu için çok yıkanmaya hemen tepki verebilir. Genellikle kulak yapısında bulunan tüyler düğümlenir ve dolaşır. Kulak içi ve parmak arasında mevcut olan tüyler düzenli aralıklar ile kontrol edilmeli, banyo yaptırıldıktan sonra kurutma işlemi ihmal edilmemelidir. Köpeğinizi asla kendi şampuanınızla yıkamayın. Onların derileri bizimkilerden farklı. Deri değiştirmeye başlarlar yıkadıkça. Ve o deri de pis bir koku yayar. Üstelik hayvan için de çok sağlıklı olduğu söylenemez. Hele ki bu güneş ışınları yeni deri değiştirmiş bir hayvan için oldukça sakıncalı. Güneş yanıkları, güneş çarpmaları hatta deri kanseri görülebilir o yüzden bu konuya dikkat edin. Serinletmek istiyorsanız hafif ıslak bir bezle sevebilirsiniz. Bu onu rahatlatacaktır. Yıkarken de kulaklarına su kaçırmamaya özen gösterin aksi takdirde iltihap oluşabilir.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4478660
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • satılık 2 aylık erkek köpek

    Yer sıkıntısınsan dolayı satıyorum. İletişim:05319323219 ...

  • sahibinden ev ortamından french bulldog yavruları izmir

    sahibinden ev ortamında bakılmakta olan french bulldog yavrularımız yeni yuvala ...

  • Yuva ariyor

    Kendisiyle fazla ilgilenemediginden dolayi kendisine ilgi gostericek bi yuva ara ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.