satılık alabaı yavruları teleskop pet güvencesiyle

satılık alabaı yavruları teleskop pet güvencesiyle

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
Görüşülür
satılık alabaı yavruları teleskop pet güvencesiyle
 
satılık alabaı yavruları teleskop pet güvencesiyle satılık alabaı yavruları teleskop pet güvencesiyle satılık alabaı yavruları teleskop pet güvencesiyle satılık alabaı yavruları teleskop pet güvencesiyle
Çok büyük ve kuvvetli bir ırktır. Bağımsız ve baskın bir karakteri vardır. Alışkanlıkları onu son derece dengeli bir köpek yapar. Her zaman soğukkanlıdır. Yabancılara karşı tetiktedir. Kesinlikle dışarıda yaşaması gerekir. Ebat olarak oldukça iridir. çoban köpeklerinin tüm dayanıklı, vakur, sportif, fiziksel direnç ve karakteristik özelliklerine sahiptir. Bu ırk için azami ağırlık veya yükseklik diye bir şey yoktur. şaşırtıcı ebatlara sahip olabilirler. Alabai hala gizemini koruyan çok eski zamanlardan beri varolan bir çoban köpeğidir. Bugünlerde Kazakistan'da, Özbekistan'da ve Türkmenistan'da bu güzel köpeğe rastlamamız mümkündür. İLETİŞİM İÇİN 0212 275 52 12 - 0506 852 40 87 info@sunpetshop.com - sun.petshop@hotmail.com www.teleskopakva ryum.com.tr ADRES: Barbaros Bulvarı Çınar Apartmanı NO:24/A Balmumcu BEŞİKTAŞ / İSTANBUL Türkiye'nin tüm illerine gönderim yapılmaktadır.
  • #3819634
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • JACK RUSELL YAVRULARI KISA BACAK MUĞLA

    Jack Russell Terrier Kısa Bacak Maske Filminin Kahramanı Türkiye'nin en deneyiml ...

  • KÖPEK KEDİ BİSİKLET RÖMORKU HİÇ KULLANILMADI

    Geçen yaz "kedilerimizi dışarda gezdirebiliriz" düşüncesiyle aldık ama bunu yapa ...

  • Eskişehir rotweiller yavruları :)))

    ANNE ALTINDA ROTTWEİLER YAVRULARI :)) 1: BİRİNCİ AMACIMIZ ROTWEİLLER SEVERLERE K ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.