KÖPEK KEDİ BİSİKLET RÖMORKU HİÇ KULLANILMADI

KÖPEK KEDİ BİSİKLET RÖMORKU HİÇ KULLANILMADI

Marmara » İstanbul » Beykoz
400₺
KÖPEK KEDİ BİSİKLET RÖMORKU HİÇ KULLANILMADI
 
KÖPEK KEDİ BİSİKLET RÖMORKU HİÇ KULLANILMADI KÖPEK KEDİ BİSİKLET RÖMORKU HİÇ KULLANILMADI KÖPEK KEDİ BİSİKLET RÖMORKU HİÇ KULLANILMADI KÖPEK KEDİ BİSİKLET RÖMORKU HİÇ KULLANILMADI KÖPEK KEDİ BİSİKLET RÖMORKU HİÇ KULLANILMADI KÖPEK KEDİ BİSİKLET RÖMORKU HİÇ KULLANILMADI
Geçen yaz "kedilerimizi dışarda gezdirebiliriz" düşüncesiyle aldık ama bunu yapacak hiç vakit bulamadık. 1 yıla yakındır salonun köşesinde duruyor ve pırıl pırıl durumda. Tekerlekleri henüz asfalta ya da toprağa değmiş değil! Tabi ki bisiklete takmak zorunda değilsiniz, biz de o amaçla almadık. Ürün aslında köpekler için tasarlanmış. Gerçekten harika bir ürün çünkü her yerinden donanım fışkırıyor. Tekerlekleri kilitleyen el freninden tutun da yıkanabilen taban yastığına kadar. İster köpeğiniz için, isterseniz de kediniz için kullanabilirsiniz. Ürünün detaylı teknik bilgilerini ve sıfır fiyatını (ki bizimki de sıfır) öğrenmek için Trixie Köpek İçin Bisiklet Römorku şeklinde taratarak da inceleyebilirsiniz.
  • #3819368
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Eskişehir rotweiller yavruları :)))

    ANNE ALTINDA ROTTWEİLER YAVRULARI :)) 1: BİRİNCİ AMACIMIZ ROTWEİLLER SEVERLERE K ...

  • 60 GÜNLÜK DİŞİ ROTWEİLER

    İÇ VE DIŞ PARAZİTLERİ VE İLK AŞILARI YAPILIP KARNESİ ÇIKMIŞTIR ALMAN KURDU VEYA ...

  • satılık eğitimli köpekler DOBERMAN

    FULL EĞİTİM DOBERMAN BURSAK9 FARKI İLE... retim çiftliğimizde, sürekli veterin ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.