SAF KAN ANNE ALTINDAN GOLDEN RET RİEVER BEBEKLER

SAF KAN ANNE ALTINDAN GOLDEN RET RİEVER BEBEKLER

İstanbul / Beylikdüzü / Gürpınar Mah.
650₺
 
Golden retriever yaş 0-3 Aylık köpek ilanlari Gürpınar Mah. Gürpınar Mah. köpek fiyatları Gürpınar Mah. köpek ilanı yaş 0-3 Aylık köpek Gürpınar Mah. Golden retriever Gürpınar Mah. Erkek köpek Gürpınar Mah. Gürpınar Mah. Golden retriever ilanları Erkek Sahibinden Gürpınar Mah. Golden retriever Erkek köpek
GERÇEK BABY FECE YAVRULARIMIZ KATI YİYECEKLERE (YAVRU KÖPEK MAMASI PUPPY) GEÇİŞLERİ SAĞLANIP, YAVRU İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIYAN İLK AŞILAMALARI VETERİNER TARAFARAFINDAN YAPILIP ULUSLAR ARASI PET POSOPORTU AŞI KARNELERİ ÇIKARTILMIŞ BİR ŞEKİLDE TESLİM EDİLECEKTİR.

RESİMLER TEMSİLİ DEĞİL BİZZAT YAVRULARA AİTTİR. RESİMLERDE GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE SAĞLIKLI TEMİZ SAF KAN YAVRULARDIR HERHANGİ BİR SAĞLIK PROBLEMİ KESİNLİKLE BULUNMAMAKTADIR .!!!

YAVRUNUN BAKIMI ,EĞİTİMİ VE IRK BİLGİSİ İÇİN İLGİLİ SORULARINIZ HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ İÇİN SAHİPLENME ÖNCESİ VE SONRASI 7/24 İLETİŞİME GECEBİLİRSİNİZ.!!!

AYRINTILI BİLGİ İÇÇİN .0534 280 83 82

YAVRULARIMIZ YOLA CIKMADAN ÖNCE TAŞIMA BOX İCİNE ÇİS PEDİ SERİLİR TER TEMİZ TESLİM EDİLMESİ İCİN ÖZEN GÖSTERİLİR. İSTEK DOĞRULTUSUNDATÜRKİYENİN HER YERİNE HAVAYOLU PET KARGO TAŞIMACILIGI İLE VE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE SORUNSUZ GÜVENLİ GONDERİM ​MEVCUTTUR.!!!

AYRINTILI BİLGİ İÇİN 0534 280 8382
  • #4456548
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İstanbul
  5. Beylikdüzü
  6. Gürpınar Mah.
  • anne altından orjinal baby face golden bebekler

    GERÇEK BABY FECE YAVRULARIMIZ KATI YİYECEKLERE (YAVRU KÖPEK MAMASI PUPPY) GEÇİ ...

  • SATILIK KOCA KAFA ROTTWEİLER YAVRULARIMIZ

    2AYLIK KOCA KAFA ROTTWEİLER YAVRULARIMIZ SATILIKTIR İÇ DIŞ PARAZİTLERİ VE İLK AŞ ...

  • SATILIK ÇİN ASLANI CHOW CHOW YAVRULARIMIZ

    2AYLIK ÇİN ASLANI CHOW CHOW YAVRULARIMIZ SATILIKTIR İÇ DIŞ PARAZİTLERİ VE İLK AŞ ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.