anne altından orjinal baby face golden bebekler

anne altından orjinal baby face golden bebekler

İstanbul / Bahçelievler / Cumhuriyet Mah.
600₺
 
Golden retriever yaş 0-3 Aylık Cumhuriyet Mah. Golden retriever ilanları yaş 0-3 Aylık köpek Cumhuriyet Mah. Dişi ve Erkek köpek Cumhuriyet Mah. Cumhuriyet Mah. köpek ilanı ver Golden retriever yaş 0-3 Aylık Cumhuriyet Mah. Golden retriever Sahibinden Cumhuriyet Mah.
IRK ÖZELLİKLERİNİ TAŞIYAN SAF KAN ANNE ALTINDA OLAN YAVRULARIMIZ KATI YİYECEKLERE (YAVRU KÖPEK MAMASI PUPPY) GEÇİŞLERİ SAĞLANIP, YAVRU İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIYAN İLK AŞILAMALARI VETERİNER TARAFARAFINDAN YAPILIP ULUSLAR ARASI PET POSOPORTU AŞI KARNELERİ ÇIKARTILMIŞ BİR ŞEKİLDE TESLİM EDİLECEKTİR.

RESİMLER TEMSİLİ DEĞİL BİZZAT YAVRULARA AİTTİR. RESİMLERDE GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE SAĞLIKLI TEMİZ SAF KAN YAVRULARDIR HERHANGİ BİR SAĞLIK PROBLEMİ KESİNLİKLE BULUNMAMAKTADIR .!!!

BABY FACE DİYE TABİR EDİLEN KÜT BURUNLU BEBEK YÜZLÜDÜR.

E-MAİL YADA WHATSAPP AYRINTILI RESİMLERİ ÖNDEREBİLİRIM. ARZU EDERSENİZ GELİP GÖREBELİR YAVRUNUZU SEÇEBİLİR VETERİNER KONTROLÜNDE TESLİM ALABİLİRSİNİZ .!!!!!!!

DAHA ÖNCEKİ SAHİPLENDİRMİŞ OLDUĞUMUZ AİLELERİ RAHATLIKLA REFERANS OLARAK VEREBİLİRİZ.!!!!!!!

YAVRUNUN BAKIMI ,EĞİTİMİ VE IRK BİLGİSİ İÇİN İLGİLİ SORULARINIZ HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ İÇİN SAHİPLENME ÖNCESİ VE SONRASI 7/24 İLETİŞİME GECEBİLİRSİNİZ.!!!!!

YAVRULARIMIZ YOLA CIKMADAN ÖNCE TAŞIMA BOX İCİNE ÇİS PEDİ SERİLİR TER TEMİZ TESLİM EDİLMESİ İCİN ÖZEN GÖSTERİLİR. İSTEK DOĞRULTUSUNDATÜRKİYENİN HER YERİNE HAVAYOLU PET KARGO TAŞIMACILIGI İLE VE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE SORUNSUZ GÜVENLİ GONDERİM ​MEVCUTTUR.!!!!
  • #4456059
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İstanbul
  5. Bahçelievler
  6. Cumhuriyet Mah.
  • anne altından baby face golden bebekler

    ARZU EDERSENİZ MAĞZAMIZDA GELİP GÖREBELİR YAVRUNUZU SEÇEBİLİR VETERİNER KONTROLÜ ...

  • ücretsiz akbaş veya kangal yavrusu arıyorum

    Bahçeli bir evde yaşıyorum. Her gün 3-4 saat dağ, tepe, deniz kenarı (doğada) yü ...

  • Saf kangal yavruları

    ÇİFT TIRNAK İRİ SAF KANGAL ANNEDEN DİŞİ VE ERKEK YAVRULAR. ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.