parti malı uygun fiyat tekstil ve aksesuar ürünleri

parti malı uygun fiyat tekstil ve aksesuar ürünleri

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » İstanbul
parti malı uygun fiyat tekstil ve aksesuar ürünleri
 
parti malı uygun fiyat tekstil ve aksesuar ürünleri parti malı uygun fiyat tekstil ve aksesuar ürünleri parti malı uygun fiyat tekstil ve aksesuar ürünleri parti malı uygun fiyat tekstil ve aksesuar ürünleri parti malı uygun fiyat tekstil ve aksesuar ürünleri parti malı uygun fiyat tekstil ve aksesuar ürünleri
Bay bayan cocuk her türlü tekstil ürünlerini parti malı olarak adetli olarak sunuyoruz.ayrıca ayakkabı canta kemer ve aksesuar olarakta yıne parti malı uygun ürünler daima mevcut.Fiyatlarımız çok çok uygundur. Amerikan weekend marka serılı paketlenmış gömlek 2.500 adet bulunuyor. tane fıyatı 3.75 tl. Ekte sundugum kot modellerı toplamda 26.000 adettır. yankı amerıkano ve mply modellerı karısıktır.500 adet 2. kalıte 900 adet çoçuk gerı kalan bay - bayan karısık serılı paketlenmıs orjınal urundur.urun andre depolarda hazırdır.hepsi alım durumunda 2.kalıteler ucrete tabı olmayacaktır.tane fıyatı 5.5 dolardır. Modeldekı tunıklerden 850.000 adet cıvarında var.en az alım 100.000 adettır.adet fıyatı 2.3 dolardır. gecen senenın kotları fıyat 2.5 dolar. 2.000 adet kalmıştır. utusuz paketsız fakat serılı ve 1.kalıte defosuzdur.alım durumunda utu paket yaptırılabılır , markası bubstar ' dır. Çoçuk grubu cesıtlerı daha mevcut toplamda 12.000 adet cıvarı fıyat 1 marta kadar 4.5 tl. fakat alım mıktarına gore fıyat dusmektedır. ornegın 5.000 adette 4 tl. 10.000 adette 3.5 tl. 12 yaşa kadar mevcut yarısı paketlenmıs alım durumunda 2 gun musade ıle tamamı paketlenıp verılebılır.çabuk gıden bı urun cabuk bıtme olasılıgı yuksek.
  • #2921502
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.