SECERELİ MİKROÇİPLİ PRESSA CANARİO YAVRULAR

SECERELİ MİKROÇİPLİ PRESSA CANARİO YAVRULAR

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Bursa
SECERELİ MİKROÇİPLİ PRESSA CANARİO YAVRULAR
 
SECERELİ MİKROÇİPLİ PRESSA CANARİO YAVRULAR SECERELİ MİKROÇİPLİ PRESSA CANARİO YAVRULAR SECERELİ MİKROÇİPLİ PRESSA CANARİO YAVRULAR SECERELİ MİKROÇİPLİ PRESSA CANARİO YAVRULAR SECERELİ MİKROÇİPLİ PRESSA CANARİO YAVRULAR SECERELİ MİKROÇİPLİ PRESSA CANARİO YAVRULAR
SECERELİ MİKROÇİPLİ PRESSA CANARİO YAVRULAR Presa Canario ırkı köpekler güçlü, kuvvetli köpeklerdir.Uzun, geniş, köşeli olan baş kareye yakın biçimdedir ve iri, belirgin bir kafa yapısı vardır.Burun, ağız ve çene kısımları enli, geniş yapıdadır. Göğüs derin ve belirgindir.Kalça bölümü hafifçe yüksek biçimdedir.Bu ırk köpeklerin derileri kalındır. Renkleri kahverengi ve tonlarındadır.Vücutlarında bazen beyaz işaretlerde görülür.Vücutları iri kemikli yapıdadır ve güçlü kaslara sahiptir. Gözleri genellikle kırpışmış gibi hafif aralık bir şekildedir. DOG HEAVEN KÖPEK ÜRETİM-EĞİTİM-PANSİYON HİZMETLERİ İLETİŞİM :
  • #3722733
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.